Sonia Pypaert - The baby' scorner

the baby’s corner: zorgeloos vieren met droomlijstjes

Verjaardagen, geboortes, Sinterklaas, Kerst… de ideale momenten om herinneringen te maken en volop te vieren. Maar cadeautjes uitzoeken kan al snel aanvoelen als een extra taak, vooral als je als ondernemer al een volle agenda hebt.

Dankzij het droomlijstjesconcept van the baby’s corner, dé bestemming voor baby, kind en mama, hoef je je hierover geen zorgen meer te maken. Hun innovatieve tool maakt het kiezen van toffe, bruikbare cadeaus namelijk een stuk eenvoudiger en persoonlijker. Ideaal dus voor het vieren van belangrijke momenten!

Oprichter Sonia Pypaert benadrukt het belang van deze ontwikkeling: “Ouders hebben het al druk genoeg. We merkten dat veel jonge ouders worstelen met dezelfde uitdaging: hoe vier je die belangrijke momenten zonder stress? Een geboortelijst of een verjaardagscadeau samenstellen klinkt leuk, maar kan al snel overweldigend worden. Ouderschap is een avontuur, en we willen niet dat het kiezen van cadeaus ook een uitdaging wordt.”

Met een droomlijstje kunnen ouders eenvoudig hun verlanglijst online samenstellen en delen met vrienden en familie. “Het is een cadeaulijst, maar dan volledig digitaal en gemakkelijk via je smartphone te beheren. Je hoeft niet eens de deur uit,” legt ze uit. “Wat we vooral wilden, was het proces persoonlijker maken. Ouders kunnen videoboodschappen ontvangen van vrienden en familie, wat het geven van cadeaus een warme, betrokken ervaring maakt.”

Meer dan een verlanglijstje

Droomlijstjes bieden meer dan alleen cadeautjes ontvangen. “Het is niet zomaar een verlanglijstje,” benadrukt Sonia. “We bieden extra’s zoals vooraf betaalopties en een loyaliteitsprogramma, zodat het ook financieel toegankelijk is. En we leveren alles netjes aan huis. Ouders hoeven zich echt nergens zorgen over te maken.”
De eenvoud van deze oplossing is precies wat veel ouders vandaag nodig hebben. “Het leven met een kindje is al hectisch genoeg. Met onze droomlijstjes willen we hen helpen om het leuk te houden. Wij zorgen voor de cadeaus, zodat zij zich kunnen richten op de mooie momenten.”

Een breed assortiment voor elk moment

Bij the baby’s corner draait het om keuzevrijheid. Of ouders nu een volledige babyuitzet nodig hebben, leuke kleertjes of meubels voor de kinderkamer, alles is mogelijk. “We hebben een breed assortiment met Belgische en Europese merken, van duurzaam tot exclusief,” vertelt Sonia trots. “En het fijne is: je kunt eender welk product uit het assortiment ook gewoon meteen aankopen, zonder een lijstje aan te maken.”

Brussel: een nieuwe stap

De uitbreiding naar Brussel, met de opening van een nieuwe winkel op de prestigieuze Louizalaan, was een logische volgende stap voor the baby’s corner. “Het is een prachtige locatie en we merken dat veel ouders daar op zoek zijn naar hoogwaardige, stijlvolle producten,” zegt Sonia. “De winkel biedt een luxe winkelervaring, maar altijd met diezelfde persoonlijke touch.” Met vestigingen in Hasselt, Nazareth en nu ook Brussel, is the baby’s corner toegankelijker dan ooit voor ouders.

Zorgeloos vieren?

First Friends is een collectief van premium merken die hun klanten écht op de eerste plaats zetten! We doen dit door enkel duurzame en kwalitatieve producten en diensten aan te bieden, toegankelijk en bereikbaar te zijn en een gevoel van verwondering te creëren bij onze klanten. De partners van ons collectief hebben allen een bedrijfscultuur waarbinnen ze actief vragen om klantenfeedback en hun klanten betrekken bij het verder verfijnen en ontwikkelen van hun aanbod. Elke First Friends wil een positieve impact genereren op de wereld die hen omringt!