MENU

Word partner

Kwaliteitslabel

First Friends werd in 2012 opgericht door drie ondernemende Vlaamse vrouwen. Kwaliteit, elegantie en exclusieve service is wat ons drijft. Op die manier groeiden we uit tot een kwaliteitslabel voor klantbeleving.

Voor onze community zijn we een inspiratiebron en een houvast. Voor jou als ondernemer is First Friends het ideale businessplatform om je imago te versterken en een uniek doelpubliek te bereiken voor je zaak.

Neem contact op

Newsletter & events

Via onze e-mailings bereik je ruim 22.000 potentiële klanten met een een passie voor lifestyle en een zwak voor exclusiviteit. Ook organiseren we voor onze partners regelmatig workshops en netwerkevents.

Als Premium Partner en ambassadeur van First Friends bereik je snel meer naamsbekendheid bij een relevante doelgroep, sta je op de eerste rij tijdens onze community-events en bepaal je mee onze koers.

Newsletter B Copy

Exclusief partnership

Diversiteit is een essentieel kenmerk van onze community. Daarom kiezen we bewust voor één partner per marktsegment. Zo houden we het spannend voor onze doelgroep en bereik jij een maximale impact.

First Friends telt vandaag 9 officiële partners die actief zijn in de meest uiteenlopende niches. Van mode, juwelen, lederwaren en babyartikelen tot kunst, vastgoed, domotica, bedsystemen en sportieve vierwielers.

Rawpixel 603017 Unsplash
Deathto Stock5

Ondernemersplatform

Toch is First Friends niet alleen een commerciële hefboom. Het is voor jou als ondernemer ook een platform om ervaringen en ideeën uit te wisselen. First Friends is er voor ondernemers, door ondernemers.

Premium Partner worden van First Friends betekent een duurzaam engagement. Een missie om gelijkgezinde ondernemingen te ondersteunen, inzichten te delen en samen toekomstgericht te groeien.

Waarom partner worden?

Maxim Medvedev 783071 Unsplash
Filip Zrnzevic 349221 Unsplash

Hoe word je partner?

Premium Partner van First Friends word je op aanbeveling van een van onze huidige partners, of door vrijblijvend contact op te nemen met onze interne communicatieverantwoordelijke Catherine Marton.

catherine@firstfriends.be
Tel. 0478 50 55 75

Formules op maat

Word partner en kies uit verschillende formules. Wij staan open voor een samenwerking met elke gepassioneerde ondernemer die onze filosofie ondersteunt en een duidelijke meerwaarde biedt aan onze doelgroep.

Vraag meer info

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.
  • Dit is een verplicht veld.
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.