MENU

De lievelingswinkel van iedere vrouw

Maison M

Lederwaren Blondeel heet voortaan Maison M.

Het waren spannende tijden, maar eindelijk is het zover. Na 5 jaar komt Mieke Vernimmen met een eigen naam voor haar prachtige zaak. Maison M. vertegenwoordigt haar volledige persoonlijkheid en streeft daarbij naar de tevredenheid van al haar klanten.

Wij adviseren u graag bij de aankoop van uw lederaccessoires. Het is onze eer om u steeds een ruim aanbod in handtassen, schoenen, kleine lederwaren en accessoires aan te bieden.

Merken zoals Nathan, Furla, Coccinelle, Dany G., Qudo en vele anderen zullen u niet langer onbekend blijven.

Bezoek onze site www.maisonm-m.be

Maison M schreef:

foto

Een nieuw jasje en tasje voor Furla

Naast een nieuw logo, heeft de Furla-familie er ook een zusje bijgekregen: Furla Corona is een elegante, lederen bucket bag.

Zowel stijl- als onderhoudsadvies bij Maison M. deze week: haal alles uit de kast en geef je favoriete lederwaren een opknapbeurt.

LEES MEER
foto

Maison M & Kunoka Twee voeten op één buik

De huidige sneakertrend werkt bevrijdend, toch? Eindelijk voelen we ons niet meer verplicht om hakken te dragen op het werk of om er altijd chic uit te zien. Steeds de kortste weg naar huis? Stoppen met dansen door pijnlijke voeten? Dat is eindelijk voltooid verleden tijd.

LEES MEER
foto

En de winnaar is…

Eén blik op de wintercollectie van Abro, een handtassenmerk uit Duitsland, en je snapt meteen waarom Abro’s nieuwste shopper de Perfect Piece award van het Duitse tijdschrift Freundin heeft weggekaapt. Niets dan stijl en tijdloze klasse: ook dit seizoen maakt Abro het waar.

LEES MEER
foto

Originele juwelen als ode aan oma

Al in haar kindertijd smeedde Delphine Cordie kralen en parels samen tot fraaie juweeltjes. Die passie groeide later uit tot het juwelenmerk Souvenirs de Pomme. Deze collectie is vanaf nu ook beschikbaar bij Maison M in centrum Gent.

LEES MEER
foto

Mime et Moi, dé nieuwste revolutie

Een combinatie van feilloze esthetiek en een passie voor schoenen bracht Mime et Moi tot het ontwerp van een damesschoen met afneembare hak.

LEES MEER
foto

90 jaar Italiaanse cultuur met Furla

Negentig jaar Italiaanse schoonheid en cultuur. Negentig jaar evolutie. Negentig jaar reeds deelt Furla het Italiaanse ideaal van elegantie, kleuren en design met de wereld.

LEES MEER
foto

Coccinelle by Maison M.

Maison M. is bijzonder trots om binnenkort de 40ste verjaardag te mogen beleven als partner van het italiaanse handtassenmerk Coccinelle.

LEES MEER
foto

Handtassen met een hoge feelgood-factor

Maison M pakt ook deze lente uit met een exclusieve collectie lederen handtassen van Coccinelle. Samen met zaakvoerster Mieke gingen we op zoek naar de opvallendste trends in het nieuwe lente-assortiment.

LEES MEER
foto

Een hart voor het fijnste leder

Maison M., een heerlijk en persoonlijke service met een hart voor top leder en accessoires.

LEES MEER
foto

Change in style

Blijven stilstaan is achteruitgaan, daarom laat Maison M. een nieuwe wind door haar winkel gaan.

LEES MEER
foto

Coccinelle goes 70's

Suède is back en inspireert Coccinelle om terug te kijken in de tijd.

LEES MEER
foto

Het Belgische juwelenmerk Yzbel verovert Maison M.

Bezielers Véronique en Evita zijn een tandem. Hun fascinatie voor reizen en hun voorliefde voor vrouwelijke en tijdloze ontwerpen zijn de basis achter het merk. Achter elk ontwerp zit een verhaal, van een edelsteen met een betekenis tot geschenken van de natuur. De eigentijdse ontwerpen van Yzbel ontstaan uit prachtige materialen, afgewerkt met een elegante, geraffineerde touch, steeds uitgewerkt in mat goud.

LEES MEER
foto

MODE voor het goede doel

Noël Mylle, grondlegger en regisseur van modegala’s voor het  goede doel, heeft zich weerom toegelegd op de eerstvolgende wervelende modeshow in Flanders Expo te Gent op vrijdag 23 september. Het goede doel dit jaar is de Stichting “Beautiful After Breast Cancer” van de Borstkliniek UZ Gent.

Maison M. engageert zich voor dit evenement door deel te nemen met haar collectie. Wij nodigen alle leden en sympathisanten van First Friends uit om zich in te schrijven voor dit uniek evenement.

LEES MEER
foto

Leder uit het hogere segment

Met het nieuwe seizoen brengt Furla opnieuween nieuwe stijlvolle collectie in volnerfleder uit.
Weet u ook vanwaar dit leder afkomstig is en hoe het best onderhouden wordt?

LEES MEER
foto

Fiamme is HOT

Fiamme is de allereerste collectie van de 22-jarige Elisa Mol uit Antwerpen. Fiamme is het Italiaanse woord voor 'vlammen', wat dan ook het handelsmerk is van de schoen.

LEES MEER
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.