MENU

ODE aan
een innerlijk
uiterlijk

Het Modehuis

Het Modehuis is enerzijds ontstaan uit een natuurlijke symbiose tussen moeder en dochter en anderzijds uit de inspirerende kracht van de ontwerpen van de hand van dochter Elke die met de ondernemingservaring van Veerle - haar moeder - in een concreet project werd gegoten: een multimerken modehuis voor zelfbewuste en karaktervolle vrouwen met in de schoot ervan de lancering van het eigen merk Furore Elke Baert.

Ons concept
Het Modehuis wil met een verfijnd aanbod aan modelabels 'ode' brengen aan u die met uw kleding uitdrukking wil geven aan uw zijn, uw denken, uw doen in uw dagelijks professioneel kader. Het jongste en meest eigen label dat wij u aanreiken, is dat van Furore Elke Baert.

Het Modehuis wil u een volledige outfit aanreiken die garant staat voor een geraffineerde 'total look' zonder het nodige draagcomfort uit het oog te verliezen: van casual chique over klassiek met een twist tot het meer vernieuwende, van maat 34 tot maat 46.

Het Modehuis ontvangt u hiervoor graag in een stijlvol en uitnodigend kader waar wij met enthousiasme aandacht besteden aan de nodige service. De heren in het gezelschap kunnen tijdens die unieke koopmomenten hun gading vinden in een ruim assortiment lectuur en/of zich laten inspireren door de periodiek tentoongestelde kunstwerken.

Onze missie
Het Modehuis wil met haar mode ode brengen aan een innerlijk uiterlijk en ziet mode als een verlengstuk van iemands persoonlijkheid.

Een selecte keuze aan merken en silhouetten moet ode brengen aan uw karakter, uitstraling en/of boodschap die u in het kader van uw professioneel kader en/of dagelijks actief leven als zelfbewuste vrouw wenst te hanteren en dus te veruiterlijken.

Daar iedere vrouw uniek is, voelen we ons geroepen om ode te brengen aan de vormentaal van eenieders lichaam zonder te moeten inboeten aan het draagcomfort. Of zoals Coco Chanel het reeds eerder heeft aangegeven: mode moet comfortabel zijn, anders is het geen luxe!

Met de keuze van elk silhouet en met die van Furore Elke Baert in het bijzonder - durven wij te hopen dat eenieder Furore mag maken met haar outfit, vandaag en morgen, elk seizoen opnieuw.

Bezoek: WWW.HET-MODEHUIS.COM

Het Modehuis schreef:

foto

Kunst wordt mode

Spannende tijden voor het Belgische Furore, dat recent haar Edition Two Furore x Magritte aan de wereld liet zien.

LEES MEER
foto

Alles komt terug, ook ruitjes

Kledingstukken met een ruitjespatroon of ‘Prince de Galles’, de hanenpoot of ‘Pied-de-Poule’, de kniebroek of de ‘Culotte’, de jumpsuit of de ‘Overall’ hebben één voor één een historische weg afgelegd. Vandaag zijn ze weer helemaal in. Alles komt terug, maar anders. Of niet?

LEES MEER
foto

Er moet wat gebeuren

Mode houdt van nieuw. Ieder seizoen opnieuw, als het even kan. Dat is tegelijk haar vloek én haar zegen. Het is een vloek, omdat ze er onwaarschijnlijk veel grondstoffen aan een razendsnel tempo doorheen jaagt. Het Stadslab2050 uit Antwerpen alsook Het Modehuis opteren voor een meer duurzame mode, stap voor stap.

LEES MEER
foto

Namibië als inspiratiebron

'Het Modehuis' is een exclusieve kledingzaak in Sint-Martens-Latem. Met ook een eigen huismerk: Furore. Mode als ode aan de identiteit en het lichaam van elke vrouw, zonder te moeten inboeten aan draagcomfort.

LEES MEER
foto

Ode aan uw identiteit

Het Modehuis wil met een verfijnd aanbod aan modelabels en met de nodige service ‘ode’ brengen aan u die met uw kleding uitdrukking wil geven aan uw identiteit.

LEES MEER
foto

De grote verleiding

De koopjesperiode is de ultieme verleider voor onze kleerkast die hier en daar nog een gaatje heeft dat moet worden opgevuld. Om eventuele miskopen te vermijden en volgend jaar onze super aanwinsten ook nog te kunnen doordragen, verdiept Het Modehuis zich speciaal voor u in de modetrends van de herfst/winter 2017/2018.

LEES MEER
foto

FEESTELIJKE NOCTURNES 8-9-10 december

Kijk met glans naar de komende feestdagen en trakteer uzelf en/of uw dierbaren op 8, 9 en 10 december op een mooi aanbod aan accessoires: the finishing touch van uw feestelijke outfit.

LEES MEER
foto

ODE aan de eeuwige jeugd

’s Werelds beroemde scooter telt 70 lentes. Vandaag staat het designicoon symbool voor la dolce vita en de eeuwige jeugd. Het inspireerde ontwerpster Elke Baert van FURORE om rond dit thema haar dynamische herfstcollectie Motorised Flirt uit te brengen.

LEES MEER
foto

Nieuwe Look & Feel FURORE modelabel

Ons modehuis beleeft boeiende tijden. Furore – het modelabel van ontwerpster Elke Baert dat onder eigen dak wordt gecreëerd - heeft een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Met trots stellen wij ons vernieuwd logo voor, alsook een spiksplinternieuwe website: www.furorefashion.be. Daarin worden niet alleen de eigenheid van ons label en de allernieuwste collecties aan u voorgesteld, maar ook een gebruiksvriendelijke online shop!

LEES MEER
foto

‘Motorised flirt’ maakt FURORE

Hoe kan het dat scooters en oldtimers - met cabrio’s in het bijzonder – zo’n trend zijn en zelfs een levensstijl zijn geworden? En dat voor ‘oudjes’ die hun populariteit al meer dan 60 jaar aanhouden.

LEES MEER
foto

‘MAFF’ modeshow voor het goede doel

Het Modehuis neemt opnieuw deel aan het Gentse HIV Research Fundraising Event op zaterdagavond 28 november.

Dit jaar werken we rond een Gents 'MAFF' programma waarbij music, art, fantastic food and fabulous fashion centraal staan!

LEES MEER
foto

Furore maken in herfsttinten

Niettegenstaande ieder van ons altijd druk in de weer is, inspireert de herfst toch om het wat rustiger aan te doen, ook qua kleurgebruik.

Het verlangen om minder afhankelijk te zijn van onze smartphones en computers en in het vooruitzicht een verademende wandeling te maken in ritselende herfstblaadjes, vertaalt zich in minder felle tinten. Het geeft niet alleen een rustiger beeld maar het voelt ook zo aan.
FURORE pakt uit met warme aardetinten; kleuren die de herfst alle eer aandoen. Ontwerpster Elke Baert giet ze als het ware uit over haar gezellige poncho’s, truien en jurken in contrast met zacht winterwit. Daarnaast zien we koningsblauw en zilvergrijs die een soort veiligheid uitstralen; zo ook het vertrouwd motiefje als de pied de poule. Dat alles for on the road, uitsluitend te verkrijgen in Het Modehuis.

LEES MEER
foto

BOHO-chic

Niet uit het straatbeeld weg te denken dit najaar: de boho superchique sjaal of de kleurrijke cape die je over elke outfit heen kunt draperen. Het vormt een knipoog naar de jaren 60 waar men met interesse naar andere culturen keek; in dit geval meer bepaald naar Zuid-Amerika waar de poncho zijn oorsprong vindt. En al krijgt zo’n dekentje het etiket van Bohemian Chic, het is niet alleen warm, het ziet er ook stijlvol uit. Of je cape lang of kort is, het draait allemaal om de prachtige texturen, met of zonder bont en in een cosy kleurenpallet. Het Modehuis heeft zich laten verleiden door deze streelzachte en sensuele accessoires. U ook?

LEES MEER
foto

TIJD VOOR SLOW FASHION?

De modetrends volgen de laatste jaren elkaar steeds sneller op. Maar niet alle ontwerpers willen in dit soort verhaal hectisch meestappen. Ook ontwerpster Elke Baert van FURORE vindt het concept van de seizoenen eigenlijk achterhaald. ‘Vandaag de dag ontwerp ik niet puur voor de zomer of voor de winter maar veeleer voor momenten in het leven en/of op het ritme van hetgeen we overdag doen als (professioneel) actieve vrouw. Dat die silhouetten dan nog goed combineerbaar zijn met eerder aangekochte stukken, vind ik prima. Voor mij anders graag traag!’ Kan u zich vinden in deze stelling?

Zend ons dan uw commentaar naar info@het-modehuis.com.

LEES MEER
foto

Life’s different roads

The more you take different paths, the more you live your way. Op zoek naar haar eigen mogelijkheden, haar eigen te volgen weg, heeft de jonge ontwerpster Elke Baert haar nieuwe FURORE collectie ‘Life’s different roads’ als titel meegegeven. Keuzes maken in het leven, zijn schering en inslag. Een kleine uitsparing in de rug: een tunnel waardoor we heen moeten of een plek van geborgenheid? Lijnen die elkaar kruisen: een punt van vertwijfeling of het begin van oneindig veel mogelijkheden? Ontdek in Het Modehuis de verschillende silhouetten in trendy pastelkleuren.

LEES MEER
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.