MENU

Fortum optimaliseert uw vastgoed

Fortum Vastgoed

Fortum Vastgoed is enerzijds projectontwikkelaar en anderzijds makelaar en wenst met al haar relaties een vertrouwensvolle en langdurige samenwerking op te bouwen.

Fortum Vastgoed is actief in volgende vastgoedsegmenten:

Vastgoed is een complexe materie die heel veel kennis vereist op een enorme diversiteit van domeinen. Daarom hecht Fortum Vastgoed veel belang aan een samenwerking met de juiste partners, die hun professionalisme reeds bewezen hebben in elk van hun specifiek vakdomein.

Fortum Vastgoed brengt “meer waarde” door haar brede ervaring en lokale marktkennis in het Gentse en in Oost-Vlaanderen.

BEZOEK: WWW.FORTUM-VASTGOED.BE

Fortum Vastgoed schreef:

foto

Wegdromen in Tenerife

Aan de zuidwestkust van het eiland Tenerife vind je een van Europa’s best bewaarde geheimen: het Abama Resort - een luxueus project van Fortum Vastgoed. De vierde fase van het project is volop in ontwikkeling. Een eindeloze zomer, ook iets voor jou?

LEES MEER
foto

Het hele jaar door weekendjes weg

Knokke is … ’s Zomers genieten van de gezellige drukte, hippe beach clubs en het aangename weer, het voor- en najaar biedt dan weer rustige wandelingen langs de dijk maar ook nog steeds shopping in trendy boetieks, golf én wining & dining.

LEES MEER
foto

Een groene oase op het eiland van de eeuwige lente

Tenerife is de belangrijkste toeristische trekpleister voor de eilandengroep. In 2018 is het toerisme er gestegen met 8,6% vergeleken met het jaar daarvoor.

LEES MEER
foto

De carrière van een 18de eeuws herenhuis

De geschiedenis van de Sint-Jansvest keert terug tot de 12de eeuw, toen de Ketelvest werd gegraven om de Leie en de Schelde te verbinden om zo de watergordel van de toenmalige stad Gent te sluiten. Pas in de 14de eeuw werd de Sint-Jansvest aan beide zijden bebouwd, voorheen behoorde dit stukje stad tot tuin- en landbouwgebied.

LEES MEER
foto

Marbella is back, in een modern luxejasje

De laatste jaren is de Spaanse woningmarkt aanzienlijk gegroeid, zowel in Marbella als op het volledige Spaanse vasteland. Anno 2019 kunnen we spreken van “back to business as usual” en opnieuw uitkijken naar de toekomst. Nu met een scherpere kijk op duurzame groei en continuïteit om een scenario als in 2008 te vermijden.

LEES MEER
foto

De belangrijkste veranderingen in de woninghuurwet

Sinds 01/01/2019 is de woninghuurwet een Vlaamse materie, en niet langer een federale. Enkel contracten ondertekend na 1 januari 2019 vallen hieronder. De bepalingen zijn van dwingend recht, zodat partijen er niet zo maar van kunnen afwijken. Wat verandert er ? Fortum Vastgoed licht de belangrijkste veranderingen voor u toe.

LEES MEER
foto

Inner peace aan de waterkant

Onze moderne hyper-geconnecteerde levens vragen veel energie en maken eenzame momenten zeldzaam waardoor we zelfs een smartphone-detox of zelfs een silent retreat zouden overwegen. Het hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn want wat we nodig hebben is water…

LEES MEER
foto

Uitblazen in Marbella, het Californië van Europa

Met 320 zonnedagen per jaar heeft de Spaanse Costa del Sol haar naam niet gestolen. De mondaine badplaats Marbella is tevens de toegangspoort naar de rijke cultuur van Andalusië. Maak op 13, 14 of 15 november kennis met deze zonovergoten regio op een info-avond bij Fortum Vastgoed.

LEES MEER
foto

In alle rust op luxevakantie

Het Abama Resort is gelegen op een heuvel tussen de bananenplantages, met een adembenemend uitzicht op het eiland La Gomera. Het microklimaat staat er bekend als een van de aangenaamste van Tenerife, door de aanwezigheid van zowel passaatwinden als de golfstroom.

LEES MEER
foto

Wat betekent het Vlaams Huurdecreet voor u?

In 2018 zal (ver)huren niet meer hetzelfde zijn: het nieuw Vlaams Woondecreet vervangt de Woninghuurwet die tot op vandaag de maat slaat. De vernieuwingen moeten zorgen voor betere garanties voor beide partijen in een stabiel, duurzaam en evenwichtig wettelijk kader. Vanaf september 2018 treedt het Vlaams Huurdecreet in werking. Fortum Vastgoed bereidt u nu alvast voor op de toekomst.

LEES MEER
foto

Investeren in vastgoed, hoe begin je eraan?

Investeringen in vastgoed worden vaak gezien als veilig en veel interessanter dan bijvoorbeeld het spaarboekje. De waarde van vastgoed inschatten lijkt eenvoudig alsook het voorspellen van de prijsevolutie. Maar, een vastgoedinvestering is nooit zonder risico’s. Zonder de juiste kennis of advies kan de schijnbaar rendabele investering je zuur opbreken. Lees ons advies.

LEES MEER
foto

Huis van Thuyne: de perfecte mix tussen groen en stad!

Huis Van Thuyne, een herenhuis uit de 18de eeuw, werd omgevormd tot een nieuwbouwproject met 13 appartementen. De historische karaktervolle gevel is bewaard en werd gecombineerd met hedendaagse architectuur. Ook de doorgang naar het achterliggende Kaandelpark werd behouden, wat zorgt voor de overgang tussen het groen en het bruisende stadsleven.

LEES MEER
foto

Verborgen parels

Deze unieke kantoorvilla is gelegen aan de Leie én aan de Emiel Clauslaan te Astene. 
Een goede strategisch en zichtbare ligging.

LEES MEER
foto

Het Abama Luxury Resort: zalig en exclusief overwinteren

Terwijl hier de winter voor de deur staat, is het elders lente... En daar hoeft u niet eens ver voor te vliegen. Aan de Zuidwestkust van Tenerife schijnt de zon het hele jaar door en ligt het Abama Luxury Resort, een exclusief vastgoedproject met een verbluffend uitzicht op het eiland La Gomera. Na een eerdere succesvolle verkoop, stelt Fortum Vastgoed u nu de tweede fase voor in de ontwikkeling van deze unieke vakantiestek of vastgoedinvestering in het luxesegment.

LEES MEER
foto

Luxevastgoed in Tenerife: meer dan enkel mooi weer

Aan de Zuidwestkust van Tenerife ligt een van Europa’s best bewaarde geheimen: het Abama Resort, een exclusief vastgoedproject van 400 hectare met uitzicht op het eiland La Gomera. Met trots stelt Fortum Vastgoed u deze unieke vakantiestek of vastgoedinvestering voor.

LEES MEER
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.