MENU

Uniek adres voor juwelen en horloges

Juweliers Casteur

Juweliers Casteur in Waregem is het adres bij uitstek waar u voor elke gelegenheid het perfecte juweel of horloge vindt.

Juweliers Casteur biedt meer dan een klassieke juwelierszaak. Het is een modezaak met eigentijdse juwelen en uurwerken waar winkelen een belevenis is. Bij topmerken hoort immers topservice.

Bij Juweliers Casteur kiest u uit een groot aanbod bekende en vertrouwde merken op basis van professioneel advies. Bovendien kunt u een beroep doen op ons eigen atelier voor uiterst zorgvuldige herstellingen.

Nieuw winkelconcept: interactieve dynamische buitenétalages
Om de klantenbelevenis te verhogen investeerde Juweliers Casteur in een nieuw en vernieuwend winkelconcept. Wanneer u als klant in de winkel staat, kan de etalage van binnen in de winkel automatisch naar achteren geschoven worden. Samen met de winkelverantwoordelijke loopt u als het ware letterlijk de etalage in. Zo hoeft u niet meer naar buiten te gaan om een horloge of juweel aan te duiden. Terwijl de winkelverantwoordelijke samen met u in de etalage blijft staan, kunt u één of meerdere stukken rustig samen bekijken. Dit is een uniek concept dat nooit eerder door een juwelierszaak getoond werd.

De streling wordt intenser in de Exclusive Selection Zone
Waar de Young Collection van Juweliers Casteur staat voor dynamisme en het verlangen om vooruit te kijken, vertegenwoordigt de Exclusive Selection van Juweliers Casteur traditie en exclusiviteit. Met topmerken als Breitling, Bentley, Omega, Tag Heuer, Pomellato, Olé lynggaard en Schoëffel.

Twee winkels, één belofte
De Exclusive Selection weerspiegelt traditie en exclusiviteit, terwijl de Young Collection voor trends en vernieuwing staat. Maar de belofte aan u blijft hetzelfde: ongeacht uw leeftijd of smaak moet u bij Casteur een horloge of juweel vinden dat bij u past en u mooier maakt.

Samen met een collectie topmerken, is het verzoenen van het verleden met het heden en de toekomst op vlak van juwelen en uurwerken een hoge troef die Casteur kan uitspelen. Traditioneel waar het hoort, modern waar het moet.

Bezoek onze site www.casteur.be

Juweliers Casteur schreef:

foto

Horloges om bij weg te dromen…

Net zoals elke auto, vertelt ook elke horloge een uniek verhaal. Een horloge koop je niet zomaar, het is een weloverwogen beslissing. Een beslissing die samenhangt met drie belangrijke waarden, namelijk vakmanschap, traditie en schoonheid in het lijnenspel. Drie passies die auto- en horlogeliefhebbers met elkaar delen waarbij ze op zoek gaan naar de balans tussen schoonheid en hun fascinatie voor unieke stukken met een rijke geschiedenis.

LEES MEER
foto

Distance means so little, when someone means so much! ♥

Het is bijna Moederdag. Dé dag waarop we onze allerliefste moeder(s) extra in het zonnetje mogen zetten. Hoe kan je haar beter laten zien hoeveel je om haar geeft dan met een juweel of horloge waarin je een persoonlijke boodschap graveert?

LEES MEER
foto

Bezorg je dierbaren een klein geluksmomentje

Liefste klant,

Wij hopen oprecht dat alles goed gaat met jou en je gezondheid.
Ook al loopt het dagelijks leven misschien niet helemaal zoals gepland, niets weerhoudt er ons van om je te blijven inspireren met een portie positieve vibes!

LEES MEER
foto

Juweliers Casteur viert 90 jaar met een winters Wonderland!

Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen. Dat hebben we bij Juweliers Casteur goed begrepen. 90 jaar vol ambacht, elegantie en passie voor het vak willen we vieren zoals het hoort: met een stemmig Winter Wonderland, van 6 tot en met 15 december!

LEES MEER
foto

Juweliers Casteur verwelkomt de collecties van Marco Bicego

Vakmanschap, kwaliteit, traditionele technieken en een ongeëvenaard gevoel voor stijl en creativiteit: dat zijn de kernwaarden van de juwelencollectie van Marco Bicego.

LEES MEER
foto

Afstuderen in stijl: tips voor hét perfecte afstudeercadeau

Binnenkort is het zover: menig zoon en dochter mag na jaren zwoegen op de hogeschool of universiteit ein-de-lijk het felbegeerde diploma in ontvangst nemen. Een belangrijk schakelpunt in het leven, dat niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Eén van de populairste geschenken voor de geslaagde (klein)zoon of (klein)dochter is zonder twijfel een klassevol horloge: een waardevol, persoonlijk geschenk dat een leven lang een tijdloze, tastbare herinnering aan dat belangrijke moment zal zijn.

LEES MEER
foto

Thank you for reminding me what butterflies feel like

Spreid je vleugels, vlieg, maak een onuitwisbare indruk. Elke vlinder doet het; hij ontpopt zich tot wat hij wordt: de beste versie van zichzelf. En daarom is hij ons handelsmerk.

LEES MEER
foto

Zo kies je de perfecte verlovingsring voor je partner

Het moment is bijna daar: je gaat op één knie en vraagt de liefde van je leven ten huwelijk. Spannend! Maar: voor je dé vraag kan stellen, wacht je nog een belangrijke taak: het kiezen van de perfecte verlovingsring. We helpen je graag op weg met onze beste tips voor het kiezen van de juiste ring!

LEES MEER
foto

Oesters en parels: van delicatesse naar finesse

Oesters staan hoog op het lijstje van de feestelijke delicatessen en worden het best gegeten tussen september en april. Het franse woord voor oester, 'huître', zegt het eigenlijk al zelf: huit r, acht maanden met een 'r' in de naam.

Maar oesters zijn veel meer dan een lekkernij: ongeveer 1 op de 15 000 oesters produceert op natuurlijke wijze een parel. Elegant en tijdloos, al dan niet in een modern jasje, staan ze iedere vrouw ongeacht haar leeftijd.

LEES MEER
foto

Een nieuwe wind bij Breitling

Breitling wordt wereldwijd aanzien als één van de grootste horlogemerken, enerzijds door zijn historische modellen en anderzijds door zijn steeds innovatieve technologische prestaties.

Sinds juni 2017 wordt Breitling geleid door nieuwe CEO Georges Kern, samen met een volledig nieuw managementteam. Zijn expertise deed hij op als CEO van IWC van 2002 tot 2017. Hij is vastberaden om het succes van Breitling verder uit te bouwen, mede door terug te keren naar de roots van het merk, zonder innovatie uit het oog te verliezen.

LEES MEER
foto

Het succes van Pomellato door de ogen van CEO Sabina Belli

Sabina Belli ademt ‘haar’ merk iedere dag, zover is duidelijk. “Als ik aan Pomellato denk, dan denk ik aan blijdschap”, vertelt ze. “Ik prijs me enorm gelukkig om met zulke bijzondere sieraden te mogen werken en vrouwen vreugde te mogen brengen!”

LEES MEER
foto

Hartenbreker… Wie zegt dat enkel hartjes de liefde kunnen symboliseren?

Inspiratie nodig voor romantische en onvergetelijke momenten? Speciaal voor de meest liefdevolle dag van het jaar selecteerden we de mooiste juwelen uit de Move-collectie van Messika, een uniek symbool voor de groeiende liefde voor iemand.

LEES MEER
foto

Winter wonderland bij Juweliers Casteur

Een juweel of horloge is meer dan een geschenk: het is een blijvende herinnering aan een speciaal persoon, een speciale gebeurtenis of een belangrijk scharniermoment in uw leven. We begeleiden u graag op zoek naar dat ene perfecte stuk, zodat ook wij deel blijven uitmaken van je herinnering.

LEES MEER
foto

Exclusieve CHANEL pop-up boutique @ Juweliers Casteur

Ontdek de geheimen van CHANEL horlogerie tijdens de CHANEL-days van Juweliers Casteur, van 29 november tot en met 6 december in onze winkel!

LEES MEER
foto

"It's not a shame having two Boy-Friends" (Chanel)

Het team van Juweliers Casteur bezocht Baselworld, de grootste en meest bezochte horloge- en juwelenbeurs ter wereld. Daar gingen ze voor u op zoek naar de meest spraakmakende, vernieuwende en exclusieve nieuwigheden voor de nieuwe seizoenscollectie. Laat je inspireren!

LEES MEER
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.