MENU

Sound Vision Networking

Casa Grande

Winner "Best Meeting Room Solution" and "Best Lighting Control / Energy Management Installation" Crestron Integration Awards 2013

Casa Grande
Kortrijksesteenweg 180 bus 1
9830 Sint-Martens-Latem

T 09 230 95 43

info@casa-grande.be
www.casa-grande.be

Ma-Di:
 - op afspraak
Wo-Do-Vr:
 - voormiddag op afspraak
 - open van 13u tot 18u
Za: open van 10u tot 16u
Zo: gesloten

Casa Grande schreef:

foto

Crestron TSR-310: alle touwtjes in handen

Met de nieuwe TSR-310-afstandsbediening van Crestron bedien je alle domotica in je woning voortaan via één touchscreen. Van tv en muziek tot verlichting of verwarming. Doorgewinterde professionals en kritische consumenten zijn nu al grote fans, waaronder ook Casa Grande: "Wij horen alleen positieve feedback van onze klanten".

LEES MEER
foto

Een zwevende televisie-ervaring

De tijd dat je je televisie wilde verstoppen is voorbij. Elektronicabedrijf LG heeft de TV heruitgevonden: beeld en geluid zijn vanaf vandaag de highlights van je woonkamer.

LEES MEER
foto

Zalig thuiskomen met Slim Wonen

Je eigen Crestron Smart Home
Crestron is wereldleider in huisautomatisering en -besturing. Hoewel een Slim Huis er voor iedereen anders uitziet, start de dag er telkens met hetzelfde comfort. En ook ‘s avonds neemt de onzichtbare begeleiding je mee de nacht in. Crestron Smart Home beheer je thuis zonder moeite: download de app of gebruik je stem.

LEES MEER
foto

OLED. Fascinerend. Anders.

Overtuig uzelf van de voordelen van de nieuwste Loewe OLED-displays.

De OLED-technologie (Organic Light-Emitting Diode) maakt het mogelijk om perfecte zwartwaarden te bereiken en extreem dunne tv’s te produceren die bovendien nog energie-efficiënter en dus milieuvriendelijker zijn.

LEES MEER
foto

Wereldleider in domotica bekroont Gents project van Casa Grande

Op 's werelds grootste domoticabeurs Integrated Systems Europe (ISE) werden opnieuw de winnaars van de Crestron EMEA Integration Award 2019 bekendgemaakt. Casa Grande mocht er voor de derde keer een van de hoofdprijzen afhalen: een hoge erkenning voor de residentiële integratie van een Crestron Pyng-systeem.

LEES MEER
foto

De nieuwe standaard in home automation

Thuiskomen krijgt een nieuwe dimensie. Laat je inspireren door de laatste trends in home domotica, of sprokkel ideeën voor een gepersonaliseerd smart office. Kortom: ontdek zelf hoe een geconnecteerde levensstijl eruitziet. Welkom in het gloednieuwe belevingscentrum van Casa Grande in Sint-Martens-Latem.

LEES MEER
foto

Onzichtbare luxe op maat

Volgende maand vieren we de 60ste verjaardag van Mon Oncle, de allereerste kleurenfilm van Jacques Tati. De film kwam uit in 1958 en behoort ondertussen tot de grote klassiekers. De film gaat over een hypermodern huis: kasten, poort, fontein, ramen … Alles wordt automatisch bediend en er gaat evenveel verkeerd. Tati zag de toekomst van de domotica duidelijk niet zonder slag of stoot. Hoe grappig ook, gelukkig zat Tati er met zijn film helemaal naast: vandaag is domotica geen vreemde sciencefiction meer, maar een onmisbare luxe in elke woning.

LEES MEER
foto

Wie niet weg is, is gezien!

Wanneer u niet naar de TV kijkt, hebt u de mogelijkheid om uw flatscreen “te verstoppen” waardoor u een zekere rust creëert in uw interieur.

LEES MEER
foto

Het juiste licht op de juiste plaats

Binnen een bouw- of renovatieproject is het belangrijk om het juiste licht op de juiste plaats te gebruiken. Sfeerscheppen en nog veel meer. Zowel voor uw residentiële als uw professionele omgeving is het zorgen voor een perfecte integratie van licht met een maximaal gebruikscomfort op uw maat en budget primordiaal. Lees verder hoe een perfecte integratie mogelijk is.

LEES MEER
foto

Basalte. Simplicity is the ultimate sophistication (Leonardo da Vinci)

Basalte houdt het graag eenvoudig, intuïtief en elegant, zowel qua vorm als qua functionaliteiten. Door enkel de essentie te behouden, verbetert Basalte het comfort in de moderne woning.

LEES MEER
foto

Something is cooking 
… and it smells great!

De Thermomix is uw ideale keukenhulp, die maar liefst 12 functies heeft!
 Transformeer uw manier van koken en neem deel aan de culinaire revolutie met de nieuwe Thermomix van Vorwerk.

LEES MEER
foto

Alexa? Zij heeft echt op alles een antwoord

Heeft u het druk-druk-druk? Hoog tijd om uw leven makkelijker te maken. Daarvoor ontwikkelde Amazon de spraaktechnologie Alexa. Uw intelligente assistent, overal in huis. Altijd klaar, verbonden én razendsnel. Nu ook beschikbaar bij Casa Grande!

LEES MEER
foto

Naadloze integratie van technologie in uw woning en kantoor

Met haar uitgebreide kennis van de huidige markt, inzicht in de toekomstige technologische trends en door gebruik te maken van de beste technologieën maakt Casa Grande uw woning en kantoor technisch klaar!

LEES MEER
foto

Welk systeem past het best bij jou? Ontdek het tijdens de Bose demodagen bij Casa Grande

Verwen je oren en verras je ogen!
Op zaterdag 14, 21 en 28 januari zullen er doorlopend, van 10.00 tot 17.00 uur, demo’s gegeven worden van alle nieuwe Bose Home-Cinema systemen! Mocht dit niet meteen passen voor u, maak gerust een afspraak op een andere dag en tijdstip.

LEES MEER
foto

Op zoek naar het perfecte cadeau?

Voor reizigers, sportliefhebbers, studenten en familieleden, je vindt het perfecte cadeau voor iedereen op je lijst. Geef je dierbaren meer dan een cadeau. Geef ze het plezier van het hele jaar door beste geluid! LEES MEER
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.