MENU

BMW Peter Daeninck

BMW Peter Daeninck

Naast de waarden en voordelen van BMW zelf, streven we bij Peter Daeninck elke dag naar optimale klantentevredenheid en een persoonlijke benadering. Wat uw noden of verwachtingen ook zijn, het volledige Daeninck-team in Oudenaarde en Sint-Martens-Latem staan paraat om u een aangepaste en efficiënte service te geven: een nieuwe wagen, een premium tweedehandswagen, een onderhoud of herstelling, een fleet wagen, ... voor eenieder hebben we de gepaste oplossing.

Daarnaast zorgt het BMW Peter Daeninck Team steeds voor een unieke merkervaring in lijn met de strenge BMW richtlijnen. Onze beiden concessies beschikken over de meest innovatieve installaties waardoor wij u keer op keer een uitstekend onderhoud en een uitmuntende service kunnen garanderen voor zowel uw BMW, uw BMW i of uw MINI. De Concessies zijn makkelijk bereikbaar en u geniet er o.a. van Quick-Service, receptie aan de wagen en een vriendelijk onthaal.

Kwaliteit, efficiëntie en innovatiekracht zijn de drie pijlers van de competente BMW service bij Peter Daeninck waarop u vandaag en morgen kunt vertrouwen. En er is meer...

BMW EfficientDynamics Efficiëntie en dynamiek. Minder verbruik en meer rijplezier. Hoe we in de toekomst gaan rijden ligt in handen van de technologie van BMW EfficientDynamics.

Premium Selection Het BMW Premium Selection programma is exclusief gereserveerd voor tweedehands BMW wagens die beantwoorden aan een aantal strenge kwaliteitscriteria. Alvorens deze wagens het BMW Premium Selection label toegewezen krijgen moeten ze eerst slagen voor onze strenge controles.

Meer weten over de uitgebreide voordelen van onze Premium Selection? Contacteer ons op live@daeninck.net.bmw.be of op 055 33 70 84.

BMW ConnectedDrive Meer comfort, infotainment en veiligheid: BMW ConnectedDrive staat voor mobiliteit en rijplezier in een nieuwe dimensie. BMW ConnectedDrive is een pakket vol services en apps die u nauw met de buitenwereld verbindt. Daarmee kunt u zaken sneller en gemakkelijker afhandelen en hebt u meer tijd voor wat belangrijk is: uw gezin, uw vrienden of uw vrije tijd. Ervaar de veelzijdigheid van BMW ConnectedDrive.

Aangepaste Fleet Service

Ontdek de Daeninck Fleet Service. Het voortdurende succes van BMW in de leasingmarkt is geen toeval. Welke Fleet Manager kan immers voorbij aan de interessante restwaarde, het lage verbruik en de lage CO2-uitstoot die elke BMW biedt? Met daarbovenop een hoge betrouwbaarheid een gepersonaliseerde service met een eigen Fleet consultant.

U geniet van een dynamisch netwerk die uw vloot in topconditie houdt om uw bestuurders ononderbroken rijplezier te garanderen.

Maak een afspraak : live@daeninck.net.bmw.be

BEZOEK: WWW.DAENINCK.BE

BMW Peter Daeninck schreef:

foto

THE 4. KIPPENVEL. VOOR DE OGEN.

Provocerend, eigenzinnig, gewaagd. De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé plaatst zich vastberaden en elegant boven de bestaande conventies.

LEES MEER
foto

THE 2 - The Provocateur

Niet elegant, maar extravagant.
Niet conventioneel, maar individueel.
Niet gewoon – maar buitengewoon.

Geen typische coupé, maar een ongelooflijke ervaring.
De eerste BMW 2 reeks Gran Coupé heeft alles om u te bekoren.

LEES MEER
foto

THE X6 Compromisloos non-conformistisch

Compromisloos non-conformistisch – de nieuwe BMW X6 staat voor provocerende superioriteit. Hij rijdt niet, hij beheerst.

LEES MEER
foto

BMW 3 Reeks Touring. Veelzijdigheid voelen. Elke meter.

NIEUWE LOOK

32 jaar geleden was de BMW 3 Reeks Touring een pionier in zijn segment. De BMW 3 Reeks is voor velen DE BMW, het gezicht van het merk. Met de zevende generatie begint voor de BMW 3 Reeks ook een nieuw hoofdstuk.

En nu is deze generatie opnieuw de nieuwe maatstaf voor sportieve prestaties en vooruitstrevende veelzijdigheid in zijn segment.

LEES MEER
foto

Zelfverzekerd, sportief en opvallend

Op alles voorbereid.

NIEUWE LOOK
De verleidingscapaciteiten van de BMW X1 worden nog meer uitgesproken met deze modelupdate.

LEES MEER
foto

Met de nieuwe BMW 1 reeks breekt een nieuw tijdperk aan

De derde generatie van dit succesvolle premium compacte model is gebaseerd op het moderne BMW platform met voorwielaandrijving. Daarmee combineert de nieuwe BMW 1 Reeks het kenmerkende rijplezier van BMW met een aanmerkelijk ruimer interieur.

LEES MEER
foto

THE 7. Sterke karaktertrekken

De grootste verschillen tussen de vorige en huidige 7 Reeks situeren zich vooraan.

En niet in het minst de nieren. Die groeiden in oppervlakte met 40%. Volgens BMW een stijlingreep om de status van het topmodel meer in de verf te zetten. Grotere nieren zien we in meerdere serie-updates verschijnen, maar bij de nieuwe 7 trekt het designteam alle registers open. De hele voorzijde is nu ook vijf centimeter hoger dan voordien. Om de verhoudingen te bewaren moest BMW zelfs het logo op de motorkap vergroten.

LEES MEER
foto

Experiences beyond driving pleasure

Uw vrije tijd is kostbaar. Elke seconde telt.
U wilt voluit leven en beleven.

Speciaal voor u creëerde BMW een nieuwe vorm van luxe - exclusiever en persoonlijker dan ooit.
BMW Pure Emotions. Enjoy the privilege.

LEES MEER
foto

Don't be driven by technology. Drive it.

In 2019 wordt de zevende generatie van ’s werelds meest succesvolle belichaming van rijplezier in het premium segment gelanceerd.

De nieuwe BMW 3 Reeks Berline is sportiever dan ooit en beschikt over een nieuwe designtaal, een sfeervol interieur en vooral een geavanceerde technologie op het gebied van rijassistentiesystemen, bediening en connectiviteit.

LEES MEER
foto

The boss is back

De BMW X5 steekt in het nieuw. Intussen al de vierde generatie van de grote SUV. Wereldwijd werden er al meer dan 2,2 miljoen exemplaren verkocht, verdeeld over de vorige drie generaties.

Daarom koos BMW voor een stijlevolutie, eerder dan een revolutie. Geen trendbreuk, maar andermaal een mijlpaal op het gebied van design en technologie.

LEES MEER
foto

De hartslag-versneller in maatpak

De BMW 8 Reeks maakt een langverwachte comeback. Wie het allemaal een beetje volgt, kon de wagen al aan het werk zien als GTE-racer in het Wereldkampioenschap Endurance. Nu debuteert hij op de weg als Coupé vanaf november 2018.

Later volgt nog de introductie van een cabrioversie en een Gran Coupé.

LEES MEER
foto

U bent onze VIP

Graag nodigen wij u uit op 3 buitengewone VIP-dagen in onze BMW Peter Daeninck Concessie te Oudenaarde. Als First Friends contact, willen wij u laten genieten van deze exclusieve opportuniteit om in een geprivatiseerde showroom, al onze stock- en directiewagens te ontdekken.

LEES MEER
foto

Be the one who dares

Blijf uniek
De nieuwe BMW X2 gaat zijn heel eigen weg – en dat laat hij ook zien. Zijn extraverte vormen verlenen hem in combinatie met zijn dynamische lijnen een uiterst sportief coupékarakter. Daarbij zorgen zijn indrukwekkende proporties en unieke innovatieve designhighlights voor een uitzonderlijke verschijning. Ideaal voor al wie graag nieuwe richtingen uitgaat.

LEES MEER
foto

De ultieme uitstraling. 
Ontdek de nieuwe BMW i8 Roadster

Onvoorwaardelijk rijplezier, zover de weg voert, met de allereerste BMW i8 Roadster. De BMW i8 Roadster is futuristisch tot in het kleinste detail. Zijn progressieve belijning spreekt een vormtaal die in dynamiek nauwelijks nog te overtreffen is.

LEES MEER
foto

The Reveal

Voor deze twee nieuwe BMW-modellen, de BMW X3 en de BMW 6 Reeks Gran Turismo, is de reis belangrijker is dan de bestemming. De ene zoekt het avontuur op, de andere neemt u mee op een trip vol luxe en stijl. Ontdek deze wagens in een van de showrooms van BMW Peter Daeninck of maak vrijblijvend een testrit.

LEES MEER
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.