MENU

First friends Partners

Onder het motto 'Samen kunnen we groeien' is First Friends het ideale businessplatform om uw bestaande en potentiële klanten nog beter te benaderen. Het is een engagement om gelijkgestemde ondernemingen te ondersteunen met het inzicht zich breder in de markt te nestelen en toekomstgericht te groeien.

foto

Absolute Art Gallery

Absolute Art Gallery streeft naar authenticiteit en originaliteit en zet daarvoor hoofdzakelijk in op professionalisme en vertrouwensrelaties. De kunstgalerie werkt momenteel met een dertigtal internationale kunstenaars van uiteenlopende origine. Elk van hen heeft zijn of haar typische universum en staat voor een eigen cultuur, geschiedenis en ziel.

Absolute Art Gallery MEER OVER Absolute Art Gallery
foto

BMW Peter Daeninck

Naast de waarden en voordelen van BMW zelf, streven we bij Peter Daeninck elke dag naar optimale klantentevredenheid en een persoonlijke benadering. Wat uw noden of verwachtingen ook zijn, het volledige Daeninck-team in Oudenaarde en Sint-Martens-Latem staan paraat om u een aangepaste en efficiënte service te geven: een nieuwe wagen, een premium tweedehandswagen, een onderhoud of herstelling, een fleet wagen, ... voor eenieder hebben we de gepaste oplossing.

BMW Peter Daeninck MEER OVER BMW Peter Daeninck
foto

De Nachtwacht

Voor wie de aankoop van een nieuw bed overweegt is een bezoek aan slaapspeciaalzaak De Nachtwacht in Kortrijk een absolute aanrader. Nergens in België is het aanbod aan kwaliteitsmerken zo groot. Bovendien staat De Nachtwacht tot ver over de grenzen bekend voor haar klantvriendelijkheid, deskundigheid en verregaande service. Het is de enige slaapspeciaalzaak waar u de kans krijgt om het bed van uw dromen vooraf een nachtje – in stijl – te testen. En voor wie zich ook in de eigen slaapkamer wil verzekeren van een stijlvolle aankleding van het bed, doet De Nachtwacht aan ‘bedstyling’, alweer een service die uniek is in Europa.

De Nachtwacht MEER OVER De Nachtwacht
foto

Het Modehuis

Het Modehuis is enerzijds ontstaan uit een natuurlijke symbiose tussen moeder en dochter en anderzijds uit de inspirerende kracht van de ontwerpen van de hand van dochter Elke die met de ondernemingservaring van Veerle - haar moeder - in een concreet project werd gegoten: een multimerken modehuis voor zelfbewuste en karaktervolle vrouwen met in de schoot ervan de lancering van het eigen merk Furore Elke Baert.

Het Modehuis MEER OVER Het Modehuis
foto

Juweliers Casteur

Juweliers Casteur in Waregem is het adres bij uitstek waar u voor elke gelegenheid het perfecte juweel of horloge vindt.

Juweliers Casteur biedt meer dan een klassieke juwelierszaak. Het is een modezaak met eigentijdse juwelen en uurwerken waar winkelen een belevenis is. Bij topmerken hoort immers topservice.

Bij Juweliers Casteur kiest u uit een groot aanbod bekende en vertrouwde merken op basis van professioneel advies. Bovendien kunt u een beroep doen op ons eigen atelier voor uiterst zorgvuldige herstellingen.

Juweliers Casteur MEER OVER Juweliers Casteur
foto

The Baby's Corner

Met 2500m² winkelplezier, feelgood fashion voor mama’s (in spé), baby’s & kids tot 16 jaar, baby- & kinderkamers, park- & bedlinnen, educatief speelgoed en meer dan 100 kinderwagens, wordt je bezoek aan the baby’s corner een ware beleving.

The Baby's Corner MEER OVER The Baby's Corner
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.