MENU

Winter wonderland bij Juweliers Casteur

Een juweel of horloge is meer dan een geschenk: het is een blijvende herinnering aan een speciaal persoon, een speciale gebeurtenis of een belangrijk scharniermoment in uw leven. We begeleiden u graag op zoek naar dat ene perfecte stuk, zodat ook wij deel blijven uitmaken van je herinnering.

Na 85 jaar een familiezaak vernieuwen én up-to-date houden is geen sinecure. Juweliers Casteur is dan ook geen klassieke juwelier: de voorbije jaren ontpopten we ons als uniek, eigentijds juweliershuis met een bijzonder complete collectie juwelen en uurwerken. Niet alleen onze collectie, maar ook ons personeel is de verpersoonlijking van dat imago: de beleving, de emotie bij een juweel, de link tussen mode en joaillerie, dat is het hart van Casteur. 

We verwelkomen u graag binnenkort in onze winkel!

Geen tijd om tijdens de drukke koopjesdagen langs te komen?  We ontvangen u ook graag op afspraak, wanneer het u past. Hilde zorgt voor de winkelbeleving op maat: contacteer haar op hilde@casteur.be of 056/60.19.51
PS: Wilt u in alle rust alvast door onze collectie bladeren om inspiratie op te doen voor uw eindejaarsgeschenken? Bezoek dan ook onze online shop op www.casteur.be

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Juweliers Casteur

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.