MENU

Winter wonderland bij Juweliers Casteur

Save the date: van 8 tot 18 december bent u van harte welkom tijdens de jaarlijkse Wintertuin van Juweliers Casteur. U ontdekt er uw favoriete merken uit de haute joaillerie en haute horlogerie onder één dak: de ideale one-stop-shop voor de geschenken voor iedereen die u dierbaar is. Bovendien geniet u van 10% korting op al uw aankopen!

Wilt u uw bezoek aan Juweliers Casteur al voorbereiden? Blader thuis of onderweg door onze collecties op onze vernieuwde website www.casteur.be. Ook voor de jonge fashionista’s vindt u een waaier aan geschenkideeën in onze Young-afdeling. Ook onze catalogus kunt u via info@casteur.be makkelijk aanvragen.

Heeft u uw verlanglijstje klaar? Dan ontvangen we u graag tijdens onze Wintertuin. U kan rekenen op een persoonlijk, warm onthaal en uitgebreid advies. Onze generaties aan ervaring staan tot uw dienst - lees er meer over op onze website.

Geen tijd om tijdens de drukke koopjesdagen langs te komen? We ontvangen u ook graag op afspraak, wanneer het u past. Hilde zorgt voor een winkelbeleving op maat: contacteer haar op hilde@casteur.be of 056/60.19.51.

Bent u niet helemaal zeker van uw stuk? Schenk dan een cadeaubon van Juweliers Casteur - een erg gegeerd geschenk waarmee de ontvanger zelf zijn of haar favoriet juweel of horloge kan komen uitzoeken. Altijd een goede keuze!

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Juweliers Casteur

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.