MENU

Wie niet weg is, is gezien!

Wanneer u niet naar de TV kijkt, hebt u de mogelijkheid om uw flatscreen “te verstoppen” waardoor u een zekere rust creëert in uw interieur.

U laat een schilderij ten volle tot zijn recht komen en kunt genieten van adembenemende vergezichten of van uw mooie tuin vanuit uw keuken, living, slaapkamer of poolhouse. Van zodra u TV wenst te kijken, treedt een volledig liftmechanisme in werking en komt uw TV terug tevoorschijn.

Future Automation is een Engelse fabrikant van diverse automatische TV- en projector liftsystemen. Hun toestellen zijn volledig ontworpen voor de residentiële markt en werken heel zacht en stil. Afhankelijk van de mogelijkheden van uw woning, kan u uw flatscreen laten verdwijnen in het plafond, achter een mooi schilderij, in een meubel of kast, onder uw bed of zelfs in de grond. Bekijk hun folder of laat u overtuigen door enkele video fragmenten. 

Voor oplossingen op maat kan u terecht bij Huys Yves van Casa Grande op 0475 75 61 94.

Bezoek onze nieuwe showroom in Mei – Juni 2018
Kortrijksesteenweg 180, 9830 Sint-Martens-Latem


Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.