MENU

Wereldleider in domotica bekroont Gents project van Casa Grande

Op 's werelds grootste domoticabeurs Integrated Systems Europe (ISE) werden opnieuw de winnaars van de Crestron EMEA Integration Award 2019 bekendgemaakt. Casa Grande mocht er voor de derde keer een van de hoofdprijzen afhalen: een hoge erkenning voor de residentiële integratie van een Crestron Pyng-systeem.

Crestron is wereldleider in domotica en automatisatie. Het bedrijf staat nooit stil en beloont jaarlijks ook graag haar partners wereldwijd. De Crestron EMEA Integration Awards zetten de kennis en expertise in de verf van Crestron-integrators, -consultants en -programmeurs. De afgelopen vijftien jaar kreeg Casa Grande deze hoge erkenning liefst drie keer, ditmaal voor de residentiële integratie van de Crestron Pyng-domotica in Gent.

Mediaroom 3

Stevige concurrentie

Met bijna 150 inzendingen uit 19 landen, gerealiseerd door meer dan 70 integrators, was de concurrentie ook dit jaar bikkelhard. Zaakvoerder Yves Huys vertelt hoe Casa Grande met Project FW toch een felbegeerde prijs in de wacht kon slepen: "Bij onze klant in Gent hebben we de Crestron Pyng-domotica volledig draadloos geïmplementeerd op de bestaande bekabeling. Zonder kapwerken of nieuwe leidingen.”

Crestron 1
Crestron 2

100% draadloos?

Ja hoor, àlles. Van de verlichting tot de gordijnen, home cinema met projector, Bose-muziekinstallatie, videofoons, toegangscontrole, camera’s en uiteraard de bewegingsmelders van Crestron.” Voor Yves van Casa Grande kon de beurs alvast niet meer stuk. “Dankzij Crestron kunnen wij tegemoetkomen aan de behoeften van onze meest veeleisende klanten.” De twee zijn duidelijk elkaars grootste fan.

Het is de voorlaatste keer dat Integrated Systems Europe in Nederland doorgaat. Door het steeds toenemende aantal bezoekers uit alle uithoeken van de wereld (meer dan 80.000), verlaat de organisatie Amsterdam en trekt ze vanaf 2021 naar het Spaanse Barcelona.

Domotica, ook iets voor jou?

Een Crestron Pyng home automation is niet alleen verbluffend gepersonaliseerd, maar ook eenvoudig in gebruik. Ontdek alle mogelijkheden van Crestron Pyng in het nieuwe belevingscentrum van Casa Grande in Sint-Martens-Latem. Surf voor meer informatie naar www.casa-grande.be of contacteer ons via info@casa-grande.be

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.