MENU

Welkom, van harte in onze zachte droomwereld

Wat is er fijner voor mama’s, papa’s en kindjes om te kunnen slapen op hun beide oren in een oase van rust en fonkeling? Kies daarom voor één van onze textielcollecties die ontzettend mooi, zacht, veilig en duurzaam zijn.

Het slaapplekje voor je spruitjes moet een veilig nestje zijn waarbij je ukje elke avond opnieuw verlangt om de nacht in te duiken. Als mama en papa creëren we graag een gezellig en knusse slaapplek voor onze lieveling. En als het aan jou lag, dan zou het wiegje of bedje al maanden op voorhand klaarstaan voor de komst van je kleine oogappel. Wees gerust, je bent niet de enige! Geniet van de voorbereiding en het klaarmaken van dat intieme plekje. 

Bij ons vind je een oneindige keuze aan parkbekleding en bedlinnen voor alle interieurstijlen. Een slaapkamer is immers één van de eerste plaatsen waar je kleine ukje zal vertoeven en bovendien zijn de meubels erin dé eyecatcher van je interieur. Creëer dus een gezellig en vertrouwd plekje waarin jouw kindje helemaal tot rust kan komen. Met de juiste bekleding kan je je kinderkamer bovendien volledig inrichten naar jouw eigen stijl, van black & white tot Scandinavisch, tijdloos klassiek, pasteltinten, speels of sober en strak. Kom langs voor advies voor veilig slapen en we inspireren je graag met onze wondermooie home collecties. Denk maar aan een leuke parkligger en bijhorende parkomrander of een dromerige hemel die je babypark pas echt af maakt.

Kom heerlijk verlangen naar de komst van je kleine lieveling in de mini-shops van First, Théophile & Patachou, Les Rêves d’Anaïs, 22 INCH.. Met tal van collecties kan je je wieg of babypark ongetwijfeld tot in de puntjes afwerken. De speelse collecties van Trixie, Elodie Details, Done by Deer, Snurk en Little Dutch nemen je mee op een tocht over de dromenzee. Zijdezacht en eigentijds? Dat is Nobodinoz, Les Rêves d’Anaïs, Coco&Pine, Koeka, Baby's Only, House of Jamie, Timmy Collection, Quax, Mundo Melocoton, ... Sweet dreams.

Shop park en bedtextiel

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
The Baby's Corner

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.