MENU

Uniek in alle betekenissen

Juweliers Casteur heeft de traditionele juwelierszaak heruitgevonden. Winkelen is er een beleving, de trends zijn er sterk vernieuwend, en de service is er ongeëvenaard.

Winkelen bij Juweliers Casteur is een unieke ervaring. U vindt er een verrassend complete selectie juwelen en horloges voor elke stijl en elke leeftijd. Zoekt u een uniek, klassiek, eigentijds, trendy of exclusief stuk? Hun aanbod zal uw verwachtingen ruimschoots overtreffen. Zowel de jonge fashionistas als de liefhebbers van meer exclusieve collecties kunnen bij Casteur terecht: hun twee shops en webshops, Young en Exclusive, richten zich elk tot een specifieke doelgroep.

Exlusive biedt haute joaillerie en horlogerie zoals Pomellato, Chanel, Messika, Breitling, Olé Lynggaard, Omega in hun eigen exclusieve corners.

Young biedt een verfrissend en up-to-date aanbod van alle trendy merken Daniel Wellington, Komono, Cluse, Skagen,…. Horloges als juwelen van  Souvenirs de Pomme, Maison Irem, Tom Hope, Tikli, Betty Bogaers

Met 85 jaar ervaring in 3 generaties, een ongeëvenaarde collectie, een in-house atelier voor eigen ontwerpen en herstellingen, weet u dat winkelen bij Casteur garant staat voor zekerheid en vertrouwen. Hun team staat voor, tijdens en ook na de verkoop paraat om u met al uw vragen, opmerkingen en ideeën te helpen - tijdens hun openingsuren, of zelfs op afspraak buiten de uren.

Welkom bij Juweliers Casteur:
Stationsstraat 22-24-26 - 8790 Waregem
Tel.: 056 60 19 51
E-mail: info@casteur.be   
www.casteur.be

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Juweliers Casteur

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.