MENU

THE X6 Compromisloos non-conformistisch

Compromisloos non-conformistisch – de nieuwe BMW X6 staat voor provocerende superioriteit. Hij rijdt niet, hij beheerst.

Cq5Dam Resized Img 1680 Large Time1560779599918

Prat op zijn aantrekkingskracht

De nieuwe BMW X6 staat voor provocerende superioriteit. Dat is vooral duidelijk zichtbaar in het extreem atletische koetswerk van de wagen en de nieuwe, opvallende designtaal, die wordt weerspiegeld in ultieme exclusiviteit en visionaire technologieën zoals de indrukwekkende BMW Iconic Glow nieren. Uit dit alles spreekt vooral één ding: absolute dominantie, die de nieuwe BMW X6 als vanzelfsprekend op alle wegen laat blijken met zijn krachtige motor, zijn precieze ophanging en zijn uitrusting zoals het xOffroad-pakket. Beleef met de nieuwe BMW X6 een ongeziene manier om verwachtingen te overtreffen.
BMW X of BMW M, geen enkel terrein is nog veilig voor topprestaties. Met rijdynamische componenten zoals de adaptieve M ophanging Professional in combinatie met de vierwielaandrijving xDrive levert de nieuwe BMW X6 topprestaties op elk terrein. Beleef dominantie in het detail.

Cq5Dam Resized Img 1680 Large Time1557918071489

Gemaakt om te leiden

Kenmerken van een leidersfiguur: het topvermogen van de 530 pk sterke V8-benzinemotor, de uiterste precisie van de adaptieve M ophanging Professional of het moeiteloze samenspel van de adaptieve luchtvering op 2 assen en het xOffroad-pakket maken van de nieuwe BMW X6 de ideale leider op elk terrein.

Cq5Dam Resized Img 1680 Large Time1557929263608

Center van intelligentie

Spierbundel en mastermind: de technologie van de nieuwe BMW X6 doet geenszins onder voor zijn sportieve prestaties. Dit is nu al te zien aan het innovatieve BMW Laserlight in X-design, dat de krachtige voorkant een scherpe blik verleent. Na het openen van de deur – eenvoudig en comfortabel met de Digital Key via smartphone of de Key Card – wordt u verwelkomd door de nieuwste highlights op het gebied van communicatie en entertainment. Als uw warme of koude drank eenmaal in de bekerhouder met temperatuurregeling staat, die hem met een druk op de knop warm of koel houdt, kunt u genieten van het onvergelijkbare geluid van het Bowers & Wilkins Diamond Surround System en ondertussen uw bestemmingen instellen via het innovatieve bedieningsconcept van het BMW Operating System 7.0. De nieuwste generatie van de BMW hulpsystemen zorgt er tijdens uw reis voor dat u niet alleen uiterst comfortabel, maar ook veilig aankomt. Technologie met dadendrang.

Cq5Dam Resized Img 1680 Large Time1557910482302

Staat boven de rest

De BMW X6 Individual.

Uniek karakter in zijn meest extraverte vorm: de BMW Individual uitrustingen versterken de opvallende verschijning van de nieuwe BMW X6 met exclusieve lakkleuren, fijne lederen bekledingen en decoratieve lijsten.

Kom de nieuwe BMW X6 bewonderen in onze showrooms te Sint-Martens-Latem en Oudenaarde. Geniet nu reeds van de salondeals op alle BMW-modellen en natuurlijk ook op de nieuwe BMW X6. #askBMWPeterDaeninck

Stuur ons een mailtje

BMW X6 M50i: Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,7-10,4 CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 243–237

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
BMW Peter Daeninck

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.