MENU

Zelfverzekerd, sportief en opvallend

Op alles voorbereid.

NIEUWE LOOK
De verleidingscapaciteiten van de BMW X1 worden nog meer uitgesproken met deze modelupdate.

Screen Shot 2019 06 08 At 06 17 39

Zelfverzekerd, sportief en opvallend

De vernieuwde BMW X1 (brandstofverbruik gecombineerd: 4,1-6,8 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: 107-155 g/km) is een nieuw hoofdstuk in het voortdurende succesverhaal van deze Sports Activity Vehicle.

Aantrekkelijker dan ooit. Dat is te danken aan het vernieuwde design, de grote veelzijdigheid en talrijke vooruitstrevende uitrustingsdetails. De krachtige, maar bijzonder efficiënte 3- en 4-cilinder-in-lijn BMW TwinPower Turbo motoren en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive staan garant voor het typerende rijplezier van BMW. De huidige BMW X1 overtuigt meteen met zijn kenmerkende vormgeving. Dankzij een stevige opfrisbeurt oogt de Sports Activity Vehicle nu nog fraaier. De vernieuwde BMW X1 is direct te herkennen aan de nieuw vormgegeven voor- en achterzijde.

Screen Shot 2019 06 08 At 06 16 26

​Aandrijving: krachtig en efficiënt.

De vernieuwde BMW X1 is berekend op de toekomst. Vanaf de introductie de zomer (13 juli) voldoen alle benzine- en dieselmotoren aan de emissienorm EU6d-temp; de BMW X1 sDrive16d en de BMW X1 xDrive25d voldoen zelfs al aan de EU6d-norm. Het vermogen van de efficiënte en sportieve 3- en 4-cilinder-in-lijn motoren wordt via de hoogst moderne voorwielaandrijving of de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive – afhankelijk van het model – omgezet in dynamische prestaties en rijplezier, op de weg of op uitdagend terrein.

Screen Shot 2019 06 08 At 06 16 44

​Klaar voor de start: de BMW X1 xDrive25e.

De indrukwekkende efficiency van zowel de benzine- als dieselmodellen van de BMW X1 maakt de komst van de eerste BMW X1 met Plug-in Hybride aandrijving alleen maar spannender. Als dat nieuwe model volgend jaar op de markt verschijnt, breidt BMW de elektrificatie van zijn modellengamma opnieuw verder uit. De BMW X1 xDrive25e (verbruik gecombineerd: vanaf 2,0 l/100 km; CO2-emissie gecombineerd: vanaf 43 g/km) – die naar verwachting in maart 2020 in productie gaat – is voorzien van de nieuwste, vierde generatie BMW batterijtechnologie, waarmee de batterij een brutocapaciteit heeft van 9,7 kWh. Daarmee heeft de Plug-in Hybride BMW X1 een puur elektrische actieradius van meer dan vijftig kilometer.

Screen Shot 2019 06 08 At 06 17 05

Meer weten over de nieuwe BMW X1?

Stel ons uw vragen. Vanaf 13 juli zal de wagen te bewonderen zijn in onze Showrooms te Sint-Martens-Latem en Oudenaarde.

Meer weten? Mail ons gerust:

Catherine.Marton@daeninck.net.bmw.be
Screen Shot 2019 06 08 At 06 17 58

BMW X1 xDrive20i: Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6.7–6.3
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 152–143

De gegevens voor de wagens aangeduid met (2) zijn voorlopig.

De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

De waarden zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
BMW Peter Daeninck

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.