MENU

The Reveal

Voor deze twee nieuwe BMW-modellen, de BMW X3 en de BMW 6 Reeks Gran Turismo, is de reis belangrijker is dan de bestemming. De ene zoekt het avontuur op, de andere neemt u mee op een trip vol luxe en stijl. Ontdek deze wagens in een van de showrooms van BMW Peter Daeninck of maak vrijblijvend een testrit.

De nieuwe BMW X3


Missie: grenzen verleggen

Platgetreden paden volgen is niets voor u. En al evenmin voor de nieuwe BMW X3. Deze avonturier gaat altijd en overal zijn eigen weg, zelfs waar er geen wegen zijn. Daarbij garandeert hij u maximaal rijcomfort en een superieure wegligging, dankzij semiautonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive.

Ook z’n design is grensverleggend

Het uitgesproken atletische exterieurdesign van de nieuwe BMW X3 laat er geen twijfel over bestaan: uw reis wordt op elk vlak opwindend. Een mooi contrast met de ontspannen, luxueuze sfeer in het interieur, waar een gevoel van rust overheerst. Neem plaats achter het stuur, en u voelt meteen dat u alles onder controle hebt.

5,8-4 L/100 KM • 132-193 G/KM CO2

BMW 6 Reeks Gran Turismo

Een klasse apart

Op onnavolgbare wijze combineert de nieuwe BMW 6 Reeks Gran Turismo het reiscomfort van een luxueuze berline met de sportieve looks van een coupé. Onder zijn elegante carrosserie gaan een royale binnenruimte, een indrukwekkende functionaliteit en talloze vernieuwende technologieën schuil. Resultaat? Een voertuigconcept dat zijn gelijke niet kent.

Onovertroffen rijplezier gegarandeerd

Het interieur van de nieuwe BMW 6 Reeks Gran Turismo is een belevenis voor alle zintuigen. Uitgelezen materialen en een ongeëvenaarde afwerking garanderen een rijervaring buiten categorie. Verbluffende krachtbronnen en actieve ondersteltechnologieën zorgen hierbij voor een superieure rijdynamiek en wendbaarheid.

4,9-8,2 L/100 KM • 129-187 G/KM CO2

Ontdek de verschillende motorisaties en designs op www.daeninck.be  
Mail ons vrijblijvend voor een testrit: live@daeninck.net.bmw.be

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
BMW Peter Daeninck

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.