MENU

THE 4. KIPPENVEL. VOOR DE OGEN.

Provocerend, eigenzinnig, gewaagd. De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé plaatst zich vastberaden en elegant boven de bestaande conventies.

ENJOY EVERY EDGE.

De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé* is adembenemend en klaar voor de lancering. De jongste generatie van de sportieve tweezitter is gericht op dynamisch rijplezier. Het unieke design en het klassieke coupésilhouet verwijzen naar iconen en onderstrepen tegelijk zijn progressiviteit. De sportieve lichtheid wordt naadloos op de weg overgedragen, waar indrukwekkende wendbaarheid en opzienbarende prestaties de adrenalinespiegel de hoogte in jagen. Zo verspreidt de krachtige sportcoupé een aura van onbereikbaarheid dat hem op hetzelfde moment nog aantrekkelijker maakt.
*Marktlancering vanaf oktober 2020

P90390038 High Res Bmw M440I Xdrive Arc Copy

De opvallende voorkant met de unieke dubbele BMW nieren beklemtoont maximale eigenheid en staat symbool voor de expressieve verschijning van de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé.

P90390208 High Res Bmw M440I Xdrive Arc
HET NIEUWE MIDDELPUNT. BMW 4 Reeks Coupé

NAADLOZE RIJERVARING.

P90390052 High Res The All New Bmw 4 Se

Geniet van de digitale services en rijhulpsystemen in de BMW 4 Reeks Coupé.

In-Car-apps, intelligente spraakhulp of smartphone-integratie: ultramoderne rijhulpsystemen en innovatieve digitale services zorgen voor een buitengewoon goed verbonden rijervaring.

Een sportieve wegligging, optimale rijeigenschappen en hoge wendbaarheid: op het gebied van performance en rijdynamiek zorgt de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé voor opwindende rijervaringen. Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en perfect daarop afgestemde ophangingscomponenten is de sportcoupé klaar voor elke uitdaging.

P90390171 High Res Bmw M440I Xdrive Arc

BMW TwinPowerTurbo 4-cilinder benzinemotor

De BMW TwinPowerTurbo 4-cilinder benzinemotor van 2,0 liter van de nieuwe generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij onderscheidt zich door een duidelijk temperamentvolle krachtontplooiing en een spontaan reactievermogen, al in het lage toerentalbereik, maar is tegelijk zuinig en schoon.

xDrive

De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in de bochten.

P90390221 High Res Bmw M440I Xdrive Arc

BMW INDIVIDUAL VOOR DE NIEUWE BMW 4 REEKS COUPÉ.

Geef de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé met de exclusieve en hoogwaardige uitrustingen van BMW Individual een eigen toets die bij u past. Wees bereid om onderweg met fascinerende BMW Individual koetswerkkleuren extravagante accenten te leggen. Samen met de indrukwekkende BMW Individual 19" lichtmetalen velg 793 I Bicolor komt de wagen elegant en eigenzinnig voor de dag.

Zet ook in het interieur uw zin voor het unieke in de verf met hoogwaardige BMW Individual decoratieve lijsten of bijzonder elegante BMW Individual lederbekledingen.

BMW M440i xDrive Coupé:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,1–6,8
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 163–155

Vragen?

Heeft u vragen over de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé?
De markt lancering voor dit model is voorzien voor oktober 2020.

Mail ons

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
BMW Peter Daeninck

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.