MENU

THE 2 - The Provocateur

Niet elegant, maar extravagant.
Niet conventioneel, maar individueel.
Niet gewoon – maar buitengewoon.

Geen typische coupé, maar een ongelooflijke ervaring.
De eerste BMW 2 reeks Gran Coupé heeft alles om u te bekoren.

Met de eerste BMW 2 Reeks Gran Coupé introduceert BMW het concept van de vierdeurscoupé nu ook in het premium compacte segment.

Dankzij een frisse dosis individualiteit en een aantrekkelijke, emotionele vormgeving in combinatie met het innovatieve bedieningsconcept en de connectiviteitstechnologie, biedt de BMW 2 Reeks Gran Coupé uitmuntend dagelijks gebruiksgemak en de rijdynamiek waar BMW om bekendstaat.
De wagen kende zijn wereldpremière op de Los Angeles Autoshow in november vorig jaar en is nu op het Salon in Brussel te zien als Europese Première.

Cq5Dam Resized Img 1680 Large Time1569258509317
“ De nieuwe BMW 2 Reeks Gran Coupé belichaamt een nieuwe generatie van compacte BMW coupés. Met zijn dynamisch langgerekt silhouet en hoogwaardige details zoals frameloze deuren past hij naadloos in de premiumperceptie van de hogere BMW coupés. De nieuwe BMW 2 Reeks Gran Coupé is elegant en sportief, soms zelfs uitdagend, maar steeds met een exclusieve toets.” Domagoj Dukec, hoofd Design BMW
Cq5Dam Resized Img 1680 Large Time1569251103311

De BMW 2 Reeks Gran Coupé is gekomen om nieuwe maatstaven te zetten. Van de opvallende voorkant over de zacht aflopende daklijn langs de frameloze deuren tot de sportieve achterkant met LED-achterlichten – elegantie gecombineerd met extravagantie. Het interieur maakt indruk met exclusieve designdetails, hoogwaardige materialen en als optie met een volledig digitale cockpit en een centraal beeldscherm met een schermdiagonaal van telkens 10,25". Uitrustingen zoals het panoramisch doorschijnend schuifdak verlenen het sportieve interieur een buitengewoon gevoel van ruimte.

Cq5Dam Resized Img 1680 Large Time1568981632271 1

U kunt de nieuwe BMW 2 Reeks Gran Coupé bewonderen in Europese avant-première tijdens het Brussels Motor Show.

Ook op dit model geniet u van interessante salondeals.
Meer weten over THE 2. #askBMWPeterDaeninck

BMW 218i Gran Coupé: Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,4–5,0 CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 123–114

BMW 220d Gran Coupé: Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 4,5–4,2 CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 119–110

BMW M235i xDrive Gran Coupé: Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,1–6,7 CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 162–153

De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
BMW Peter Daeninck

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.