MENU

Tales of Glory, het verhaal van jouw leven

Tales of Glory is een idee van Sonia Pypaert, founder van the baby’s corner en co-founder van First Friends. Ze is én mama én onderneemster en maakte net van die combinatie haar levenswerk. In haar jarenlange ervaring in de retailwereld met the baby’s corner als totaalconcept voor baby, kind, mama en oma, ontbrak nog één ding: een eigen productlijn, en dat spruitje werd onlangs boven het doopvont gehouden.

Tales of Glory is een antwoord op de prangende vraag om alle belangrijke en emotionele herinneringen uit ieders baby- & kindertijd te kunnen bewaren en wel veilig, opgeruimd en mooi. Want soms wil je even terugkijken, stilstaan bij je eigen verhaal en dat kan dus voortaan met de prachtige cocondoos in karton en een selectie van kleine cocondoosjes die in hun puurheid passen in elk interieur. De eerste schoentjes, tutje, melktandjes, … Stuk voor stuk hartverwarmende momenten die het verdienen om op een even warme manier gekoesterd te worden. Dit is een cadeau dat je kind een leven lang met zich mee kan dragen en waarvan het openen van een doosje al genoeg is om een wereld van herinneringen op te roepen.

Geluk zit ‘m in de kleine dingen, en creëer je zelf. Ook in je Tales of Glory box is dit niet anders. Met de Tales of Glory box, sta je aan de start van het schrijven van een prachtig en onvergetelijk levensverhaal – dat van je kindje. Je verzamelt je geluksmomenten in kleine invuldoosjes, die samen deel uitmaken van een groter geheel. Net zoals je geluk zelf creëert, ga je ook helemaal zelf aan de slag met je box.

Het uitgangspunt van Tales of Glory® is een kwalitatief én eerlijk product te creëren dat zowel duurzaamheid als esthetiek uitstraalt. Daarom kiest Sonia Pypaert, wars van alle globale tendenzen, om in zee te gaan met kleine, authentieke en lokale vaklui voor de vervaardiging. Duurzaamheid betekent zowel een ecologische productie en/of recyclage als het beperken van transport.

Tales of Glory® trekt die kaart op een heel positieve manier en combineert deze kleine voetafdruk in de 21ste eeuw met een radicale liefde voor schoonheid. De coconboxen zijn ontzettend mooi, zuiver en gericht op het zich thuis voelen in elk interieur, of dat nu een klassiek, minimalistisch of warm nest is.

De Tales of Glory® baby milestone box wordt verkocht op www.talesofglory.be en the baby's corner in Nazareth krijgt de primeur, zowel in de winkel als online op www.thebabyscorner.be.

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
The Baby's Corner

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.