MENU

Speelgoed, cadeautjes en een lach van intens geluk

Spelen is belangrijk voor de ontwikkeling van je kind, want spelen is leren op een leuke manier. Voorheen was educatief én verantwoord speelgoed nog ietwat stoffig, maar deze tijden zijn lang voorbij.

Educatief speelgoed brengt een leerproces met zich mee, waarbij je kind op zijn eigen manier en tempo het speeltje en de wereld eromheen ontdekt. Het scherpt de verbeelding aan en stimuleert de verdere ontwikkeling van je kleine spruit. 

Goed gekozen educatief speelgoed moet naar onze norm bovendien aan een aantal basisvoorwaarden voldoen, denk maar aan originaliteit, aantrekkingskracht en duurzaamheid. Al eens gedacht aan houten speelgoed? Het is vaak tijdloos, gemaakt van natuurlijke materialen én dus 100% veilig voor je kind. Houten speeltuigen hoeven overigens niet steeds te stralen van een wilde kleurenpracht. Ze zetten met hun soberheid immers de deur op een kiertje voor een grenzeloze fantasie en laten de verbeelding van je kind op hol slaan.

Ontdek onze merken (Haba, PlanToys, Brio, Kid’s Concept, Lilliputiens, Baghera, Dimpel, Tartine & Chocolat, Wow Toys, …) op de webshop!

Wist je trouwens dat... The baby's corner een echte speelgoedexperte in huis heeft? Valérie geeft jou het allerbeste advies over elk type speelgoed en gaat persoonlijk met je kijken welk speelgoed het beste is voor jouw kindje. Spelen met het juiste speelgoed stimuleert immers de motorische- en visuele ontwikkeling, communiceren, overleggen, logisch nadenken en nog zoveel meer.

The baby's corner is bovendien één grote cadeauwinkel, vol presentjes en geschenkjes voor baby, kind en mama. Laat je inspireren door onze cadeautips en tover een lach van intens geluk op het gezicht van iemand die je graat ziet. Want krijgen is superleuk, maar geven is nog veel leuker!

Kom bij ons langs en laat je begeleiden naar het perfecte cadeau voor Sint of voor Kerst, naar het mooiste baby- & kinderspeelgoed en de meest attente cadeautjes voor mama.

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
The Baby's Corner

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.