MENU

Slabbinck introduceert Hugs by Mirabel Slabbinck

Mirabel Slabbinck ontwierp, samen met haar twee dochters, Hugs by Mirabel Slabbinck: een knuffelkussen vervaardigd uit katoensatijn van de hoogste kwaliteit. Het geborduurde hart dient als teken van hoop en affectie, het wordt omarmd door de namen van vrienden en familie.

AUTEUR:
De Nachtwacht

De maatregelen tegen de verdere verspreiding van het Coronavirus hebben een grote impact op ons dagelijkse leven. We moeten het samen nog even volhouden, maar hartverwarmende initiatieven als deze houden ons sterk.

95217446 2016027911874963 5567112041862266880 N

Verras jouw mama deze Moederdag met een uniek en gepersonaliseerd geschenk. Dit ontwerp straalt zoals steeds de typische, tijdloze en eenvoudige klasse uit waar Slabbinck voor staat. De volledige productie is 100% Belgisch en gebeurt in het atelier in Brugge. Het Hugs by Mirabel Slabbinck kussen kan volledig naar wens gepersonaliseerd worden, met de kleuren en namen die je zelf kiest. Geef ons je voorkeur door en jouw Moederdag cadeau wordt meteen op bestelling handgemaakt in de ateliers van Slabbinck in Brugge.

Afmeting: 40 cm x 40 cm
Kostprijs: 66 euro (incl. verzendingskosten)
Bestellen kan via info@denachtwacht.be

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
De Nachtwacht

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.