MENU

School is cool ...

… And so are you! Met onze blik op de toekomst, zetten we back to school alvast in de agenda. First things first en dat is een eindeloze vakantie. Maar mocht het eens regenen, kom dan maar heerlijk schuilen in onze winkel en doe de ronde van de schoolbank en ontdek de gloednieuwe collectie van Jeune Premier.

Van kleuter tot middelbare school. De retro-chic collectie van Jeune Premier blaast opnieuw kleur door de grijze klaslokalen. Meisje-meisje met de vrolijke cherry collectie, in de wolken met de kleurrijke eenhoorn of zonnige dagen tegemoet met de bonte alpaca. Stoer naar school met vikingvleugels om je heen, lekker sportief of zo sterk als een leeuw. Voor elk spruitje een unieke schooltas waarvan hij of zij helemaal ondersteboven is!

Kom naar onze one-stop-shop en laat je begeleiden in je keuze met de hulp en expertise van ons team van mama’s. Schooltassen, etuitjes, je outfit voor die eerste schooldag, stevige en stoere stappers, olijk ondergoed. We leggen ze allemaal netjes klaar voor je want … school is cool!


Shop de hele Jeune Premier collectie
Butterfly Gold Itbag Mini

Benieuwd naar de andere schoolmerken die hun intrede doen in de back to school shop? Ontdek ze hier: Kipling, Jack Piers, Herschel, Lilliputiens, Trixie, Elodie Details, Ruitertassen, …

De juiste schooltas kiezen?

S.O.S. zware boekentas! De schooltas mag maximaal 10 procent van het totale lichaamsgewicht van jouw kind wegen! Weegt jouw spruit 27 kilogram? Dan mag de gevulde tas niet zwaarder zijn dan 2,7 kg.

Niet altijd eenvoudig natuurlijk wanner ze een ringmap, leesboek, pennenzak, koek, stukje fruit en drank moeten meesleuren. Maar niet getreurd! Hieronder vind je enkel tips terug die je voortaan helpen bij het kiezen van een nieuwe schooltas.

Een gevulde boekentas mag maximaal 10% (van het totale lichaamsgewicht van jouw kind) wegen voor een optimaal draagcomfort. the baby's corner
Alpaca New Ralphie5

1. Kies voor een exemplaar waarbij de schouderriemen gewatteerd & verstelbaar zijn. Deze moeten namelijk goed aangespannen kunnen worden om het gewicht symmetrisch te verdelen. Heeft de boekentas ook een borstband? Door deze te gebruiken zal jouw kindje de meest natuurlijke houding aannemen.

2. De boekentas vul je het liefst gelijkmatig en in verschillende compartimenten. De zwaardere boeken of ringmappen draag je het dichtst tegen het lichaam. De pennenzak, agenda, flesje water, ... stop je in een van de eerste compartimenten of zijzakken van de boekentas. Zo wordt het gewicht van de boekentas op een juiste manier verdeeld.

Terug naar school met The baby's corner

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
The Baby's Corner

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.