MENU

PRIVATE SALE bij Juweliers Casteur : By Invitation Only

De soldenperiode is aangebroken: het ideale moment om buitenkansjes mee te pikken bij al uw favoriete winkels. Speciaal voor u, als lid van First Friends, doet Juweliers Casteur daar nog een schepje bovenop. We nodigen u graag persoonlijk uit voor onze PRIVATE SALE van 13/01 tot en met 18/01.

PRIVATE SALE: een exclusief verkoopmoment waar u een deel van onze juwelen en horloges kunt aankopen met een aantrekkelijke korting. U heeft de mogelijkheid om als eerste de door ons zorgvuldig uitgekozen collecties te bekijken en te profiteren van de uitzonderlijke prijzen.

Wat mag u verwachten? We reserveerden onder andere juwelen van Pomellato, Roberto Coin, Gucci en Bigli voor deze uitzonderlijke verkoop. Ook de horloges van Breitling for Bentley, Omega, Tag Heuer en Corum zullen u vast bekoren. Kiest u een favoriet voor uzelf, of denkt u alvast aan Valentijn, een speciale dag of een verjaardag? U ontdekt vast het ideale geschenk. Ons team staat tijdens deze Private Sale voor u klaar om u te adviseren en te assisteren waar nodig.

Komt u graag een kijkje nemen, dan ontvangen we indien mogelijk graag uw inschrijving via stefaan@casteur.be vòòr 18/01/2017.

U bent uiteraard ook welkom om spontaan last-minute binnen te springen wanneer u tijd heeft, of u kan alvast een kijkje nemen op onze vernieuwde website www.casteur.be.

We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,
Het team van Juweliers Casteur

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Juweliers Casteur

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.