MENU

Onze 4 beste 'Covid-19 quarantaine tips'

Tijdens deze periode proberen we allemaal ons steentje bij te dragen. De eenvoudigste manier waarop jij kan helpen is door gewoon thuis te blijven. Er is maar één probleem: de verveling.

AUTEUR:
De Nachtwacht

Zijn je boeken al alfabetisch geordend? Heb je de kasten al helemaal uitgekuist en ben je Netflix ondertussen helemaal beu? Wij helpen je graag verder met enkele van onze beste ‘Covid-19 quarantaine tips’!

1. Heerlijk lang uitslapen

Nu hebben we eindelijk de tijd om vroeg ons bed in te kruipen, en als je geluk hebt kan je misschien ook heerlijk lang uitslapen?

Het belang van voldoende slaap wordt nog al te vaak onderschat. Te weinig slaap heeft een negatief effect op jouw immuunsysteem. Omdat je jouw lichaam niet voldoende tijd geeft om te herstellen, zal het veel vatbaarder zijn voor infecties en ziektes. Meer daarover lees je in ons artikel "De 5 belangrijkste gevolgen van een slaaptekort".

Zeker in deze Covid-19 tijden, verdient een goede nachtrust een plek op je quarantaine lijstje.

2. Tijd voor het onderhoud van jouw matras

Tijd voor zo’n huishoudelijk taakje dat al eens vaak wordt uitgesteld: het onderhoud van je matras. Om de levensduur en hygiëne van jouw matras te beschermen is het belangrijk om die regelmatig te ventileren, en/of te draaien en keren (afhankelijk van het type matras). Hoe dat moet, lees je hier.

De Nachtwacht Kussengevecht

3. Organiseer een kussengevecht!

Voelt iedereen rond jou zich gezond en fit? Kinderen in huis met veel te veel energie? Daag ze uit voor een kussengevecht! Op die manier genieten jullie samen ook meteen van wat beweging tijdens deze ‘lockdown’ periode.

3, 2, 1 … START!

4. Hoofdkussens wassen

Iets wat velen wel eens durven te vergeten of vaak gewoon geen tijd voor hebben, is het wassen van je hoofdkussen. Het blijft heel belangrijk, zeker nu, want een ongewassen hoofdkussen staat gelijk aan een broeihaard van bacteriën!

Er bestaan veel verschillende soorten hoofdkussens die elk op een andere manier gewassen moeten worden. Hier lees je hoe jij jouw hoofdkussen kan wassen en drogen.

Met twijfels of vragen kan je steeds bij ons terecht via info@denachtwacht.be.

We hopen je binnenkort snel terug in onze winkel te kunnen ontvangen. Zorg goed voor elkaar en onthoud: blijf zoveel mogelijk in bed, je kan er levens mee redden!

Met uitgeslapen groeten,
Het Nachtwacht team.

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
De Nachtwacht

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.