MENU

OLED. Fascinerend. Anders.

Overtuig uzelf van de voordelen van de nieuwste Loewe OLED-displays.

De OLED-technologie (Organic Light-Emitting Diode) maakt het mogelijk om perfecte zwartwaarden te bereiken en extreem dunne tv’s te produceren die bovendien nog energie-efficiënter en dus milieuvriendelijker zijn.

De voordelen van tv-kijken met Loewe OLED UHD

Echt zwart
Elk van de 8,3 miljoen pixels wordt apart aangestuurd. Uitgeschakeld zijn ze zwart. Het resultaat? Een extreem hoog contrast.

Briljant beeld
Door perfecte contrasten ontstaat een ongeëvenaard gevoel van diepte.

Bekijk de video!

Ultradun display
Geen achtergrondverlichting, geen vloeibare kristallen. Geen wonder dat OLED-schermen dunner zijn dan de meeste smartphones.

Perfect beeld. Uitermate scherp. Vanuit elke kijkhoek
Doordat een Loewe OLED 4K-tv geen achtergrondverlichting heeft, levert een OLED-scherm vanuit elke kijkhoek perfecte beelden en kleuren. Zo heeft iedereen er iets aan!

Ultradun Display
Loewe

Loewe OLED vs. LED/QLED
Omdat bij een led-tv meerdere pixels tegelijk oplichten, ontstaat geen zacht zwart, maar een grijsachtige sluier die de kleuren en contrasten vervormt. Een OLED-pixel licht automatisch op, met optimale zwartwaarden als resultaat. Enkel dit contrast doet perfecte kleuren stralen en zorgt voor meer details, diepte en textuur.

Cruciaal voor het succes van Loewe is de combinatie van high-tech, design, kwaliteit en bedieningsgemak. De producten worden gekarakteriseerd door fraaie, precieze en elegante vormen. Made in Germany. Handgemaakt en hightech. Kwaliteit in perfectie.
Bild3 65 L Teaser1
Loewe Bild 3 Past overal. In elk huis.

Een televisie voor u. En voor iedereen.

In een gezellige cottagewoning of in een ruime, zonnige loft. Televisiekijken in bed, tijdens het koken of in de woonkamer. Alleen, met twee, met het hele gezin of met vrienden. Dankzij de verschillende opstelmogelijkheden, kleurvarianten en formaten past de Loewe bild 3 bij elke levensstijl. Ultramoderne OLED-technologie en de nieuwste LCD-displays voor een indrukwekkende televisie-ervaring.

Loewe Bild 4 Oled
Loewe Bild 4 Installeren, aanzetten en jezelf laten onderdompelen in de actie.

OLED is een fascinerend andere ervaring die TV kijken in een hele nieuwe dimensie brengt, met knallende, levendige kleuren, verbazend scherpe beelden, een ongelooflijk kleurenspectrum en kristalheldere details. Wil u graag een voetbalwedstrijd bekijken alsof u aan de zijlijn staat? Of een spannende detective in volledige duisternis bekijken en nog steeds elk detail kunnen onderscheiden? OLED neemt u mee naar het midden van de actie! Loewe bild 4 is state-of-the-art technologie die makkelijk te installeren is en een plezier om te bedienen. De perfecte combinatie van een ultradun 4.9 millimeter scherm met een 80 watt soundbar en tafelvoet.

Loewe Bild 5 Oled Floor Stand Black Oak L Element
Loewe Bild 5 Welcome. Home.

De Loewe bild 5 OLED is modulair, creatief en leuk. Een selectie van individueel configureerbare elementen in verschillende kleuren en materialen stelt u in staat om te wisselen en te combineren om uw eigen droom televisie te maken. Van een op de muur gemonteerde monitor-versie naar een tafelstand versie of vrijstaand op een echte eiken vloerstandaard, verkrijgbaar in warm en natuurlijk Oak Silver of geavanceerd Oak Black, beide met een 80 watt soundbar. Of kies een decoratief eiken frame om harmonisch te combineren met de ultra platte monitor, optioneel aangevuld met de Loewe systeemluidsprekers.

Bild 7
Loewe Bild 7 Grote beelden. Groot scherm.

Voor echte cinema liefhebbers! Loewe bild 7 is nu ook verkrijgbaar in 77-inch formaat met een beelddiagonaal van 195 cm - voor een spectaculaire bioscoopervaring thuis. Het enige wat nu nog ontbreekt, is de popcorn.

Download onze folder en geniet van enkele tijdelijke acties! Of bezoek onze website.

​Download onze folder
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.