MENU

Ode aan uw identiteit

Het Modehuis wil met een verfijnd aanbod aan modelabels en met de nodige service ‘ode’ brengen aan u die met uw kleding uitdrukking wil geven aan uw identiteit.

AUTEUR:
Het Modehuis

Het Modehuis is ontstaan uit de inspirerende kracht van de exclusieve ontwerpen van ontwerpster Elke Baert, in symbiose met de ondernemingservaring van Veerle Baert -  moeder & mentor – dat in een concreet project werd gegoten: een multimerkenzaak voor zelfbewuste en karaktervolle vrouwen met in de schoot ervan het eigen modemerk FURORE.

Daar iedere vrouw uniek is, voelen we ons geroepen om ‘ode’ te brengen aan de vormentaal van eenieders lichaam zonder te moeten inboeten aan het draagcomfort. Het Modehuis wil een volledige trendy outfit aanreiken die garant staat voor een geraffineerde ‘total look’: van casual chique, over klassiek met een twist, tot het meer vernieuwende. Van maat 34 tot maat 46. 

Het Modehuis ontvangt u graag in een stijlvol en uitnodigend kader te Sint-Martens-Latem / Deurle waar wij met enthousiasme aandacht besteden aan de nodige service, een goede pasvorm alsook de juiste kleur- en stijlcombinatie. Het Modehuis staat voor betaalbare luxe met een juiste prijs/kwaliteitsverhouding: van Belgische, Franse, Duitse, Spaanse, Italiaanse origine. Ieder seizoen opnieuw.

Welkom bij Het Modehuis: 
Xavier De Cocklaan 37 - 9831 Sint-Martens-Latem / Deurle
Tel.: 09 385 97 44
E-mail: info@het-modehuis.com
www.het-modehuis.com

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Het Modehuis

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.