MENU

Nieuwe Look & Feel FURORE modelabel

Ons modehuis beleeft boeiende tijden. Furore – het modelabel van ontwerpster Elke Baert dat onder eigen dak wordt gecreëerd - heeft een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Met trots stellen wij ons vernieuwd logo voor, alsook een spiksplinternieuwe website: www.furorefashion.be. Daarin worden niet alleen de eigenheid van ons label en de allernieuwste collecties aan u voorgesteld, maar ook een gebruiksvriendelijke online shop!

AUTEUR:
Het Modehuis

Ook voor ons merk Furore is een verfijnde ‘look & feel’ en een digitale, gebruiksvriendelijke presentatie van onze collectie een must!

Het nieuwe logo weerspiegelt de waarden waar Furore als modemerk voor staat: discrete luxe, een verfijnde en naturelle stijl zonder de geraffineerde details uit het oog te verliezen . De combinatie van een uniek opgebouwd lettertype, karatervolle kleuren en visuele elementen maken dat het logo de identiteit van Furore perfect weergeeft. Furore maken is niet ver weg!

De stijl van Furore en het logo trekken we helemaal door in de spiksplinternieuwe website - www.furorefashion.be - waar u onze luxueuze en comfortabele kledinglijn kan ontdekken. Via onze webshop kan u de collectie ook online bestellen, tenzij u liever tot bij ons in Het Modehuis komt waar we u ook de nodige service kunnen geven.

En zoals we reeds in onze vorige nieuwsbrief aankondigden, is de zomercollectie 2016 ‘Motorised Flirt’ van ontwerpster Elke Baert geïnspireerd op de designvolle wereld van de automobiel, van scooters tot cabrio’s, van spiegeltjes tot dashboards. Dus laat u meteen inspireren door op www.furorefashion.be te surfen en/of deze van www.het-modehuis.com


U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Het Modehuis

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.