MENU

Nieuwe galerie in Brussel

Absolute Art Gallery opent op zaterdag 16 december zijn nieuwe galerie op de Grote Zavel nr 7 in Brussel.

Naast Knokke en Brugge heeft de galerie gekozen voor een centraal gelegen tentoonstellingsruimte in de hoofdstad van het land. De internationale facetten van Brussel verrijken het gezicht van de galerie in die zin dat de kunstenaars een aanvullend platform krijgen. In de ruimte van bijna 200 vierkante meter worden nieuwe werken van de vaste kunstenaars van de galerie getoond.

De eerste tentoonstelling is dan ook een groepstentoonstelling met Robert Steng, Marc Lagrange, Zhuang Hong Yi, Christine Comyn, Wim Ricourt, Jimmy Nelson, Jacqueline Bozon en Ronald Dupont.  Deze kunstenaars verwierven reeds aanzienlijk respect en bekendheid in de kunstwereld. Elk bekleden ze hun eigen niche in onze galerie.  Schilderkunst, figuratieve en abstracte werken, fotografie, sculpturen en bas reliëfs maken deel uit van de collecties.

Er is een uniek aanbod voor kunstliefhebber en verzamelaar. Met een warm enthousiasme wil Absolute Art Gallery graag ieder verwelkomen in deze feestperiode van het jaar. 

Begin van 2018 zal er een officiële opening van de galerie georganiseerd worden.
Meer info vindt u op www.absoluteartgallery.com

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Absolute Art Gallery

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.