MENU

‘Motorised flirt’ maakt FURORE

Hoe kan het dat scooters en oldtimers - met cabrio’s in het bijzonder – zo’n trend zijn en zelfs een levensstijl zijn geworden? En dat voor ‘oudjes’ die hun populariteit al meer dan 60 jaar aanhouden.

AUTEUR:
Het Modehuis

De grote verleiding

Bij de ‘scooter’ gaat het allereerst om de stijl, de smaak en het comfort. Door al deze elementen krijgt de gebruiker een bepaalde status aangemeten. Er wordt gezegd: ‘Je hebt diegenen die op brommers rijden en je hebt diegenen die op een scooter rijden’. Hierdoor zijn er volgers, die deze uitstraling ook graag willen hebben, waardoor er een maxitrend ontstaat. En we hebben het dan nog niet eens over de grote beweegbaarheid van dergelijk type mobiel in onze alsmaar drukker wordende steden. Als dat niet inspelend is op de roep naar een betere mobiliteit. Een groenere voetafdruk staat ook beter en mooi. En je valt nog op ook!

De ‘oldtimers’ zijn al even grote verleiders…. Een cabrio in casu des te meer. ‘Open rijden’ heeft ook te maken met gezien worden. Door hun opvallende verschijning en hogere prijsklasse, refereren cabrio’s aan succes en rijkdom. Of zij ook het etiket ‘typische vrouwenauto’s’ verdienen, lopen de meningen uiteen. In de meeste gevallen kiezen vrouwen voor ‘elegantie’ en heren voor veel ‘power’. Maar dat laatstgenoemden wel eens hun hoofd speciaal omdraaien wanneer er een frisse verschijning in een cabrio voorbij rijdt, is ons ook niet vreemd.


Stijlvol met FURORE op weg

Die megatrend die ‘lifestyle’ heet, laat zich ook in de mode definiëren. Ontwerpster Elke Baert liet zich voor haar nieuwe collectie FURORE overspoelen met het gevoel van luxe die zowel scooters als oldtimers en/of cabrio’s uitstralen.

Het blinkend koetswerk, de stoere of zacht knipogende koplampen, de elegante welvingen van het notenhouten dashboard, het oogstrelende karakter en het parfum van het verfijnde lederen interieur, het sierlijke chromen lijnenspel, de speelse spiegeltjes … met de wind in de haren….

Dit laat zich in de collectie 2016 ‘Motorised Flirt’ vertalen in de kleuren metallic grey en poederroze. Hoewel de stoffenkeuze telkens warm van texture is, het metallic grey in combinatie met een witte ruit staat eerder voor een stoere uitstraling zonder te moeten inboeten aan chique uitstraling en raffinement.

De meer vrouwelijke toets is te vinden in de poederkleurige print die zich perfect laat combineren met de andere 50 shades of grey.

En dan is er nog de speelsheid van de silhouetten met wespentaille die met de nodige verbeelding je gezwind in een cabrio laten rijden.. De koperen accenten weerspiegelen gegarandeerd het zonlicht voor een stralende outfit. Genieten maar!


Ga stijlvol op weg met FURORE en ontdek de hele collectie in Het Modehuis.

www.het-modehuis.com

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Het Modehuis

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.