MENU

Mirabel Slabbinck collectie 2020

Het bedlinnen van Mirabel Slabbinck wordt vervaardigd met stoffen van de fijnste en hoogste kwaliteit. Haar collecties kenmerken zich door sobere, tijdloos strakke lijnen en een eenvoudige klasse.

AUTEUR:
De Nachtwacht

Dit merk legt de focus op persoonlijk bedlinnen op maat. Elk stuk wordt op bestelling geproduceerd en dus uitgewerkt en afgewerkt in kleur, linten, stiksels … naar keuze.

Het is dé collectie haute couture linnen.

I believe happiness lies in the details. One subtle touch that makes the difference between fine and masterly. That is what we aim for, time and time again. Mirabel

In onze Slabbinck-corner ontdek je niet alleen het uitgebreide assortiment van Slabbinck; je proeft er ook het Belgische vakmanschap. Breng een bezoekje aan de Slabbinck-corner en we maken jou graag wegwijs in haar bedlinnen van topkwaliteit.

Met haar 2020 collectie brengt Mirabel een ode aan de multiculturele maatschappij. De verschillende technieken, kleuren en materialen die ze gebruikte, belichamen de diversiteit waaruit onze samenleving bestaat. In deze nieuwe collectie verdwijnen grenzen en worden ideeën gecombineerd.

Ontdek de 2020 creaties uit de Mirabel Slabbinck collectie

Purna 8880 4Kant

Purna

Purna is geïnspireerd op het spel van schaduw en licht. Twee kleuren symboliseren hier licht en silhouet. De elegante, afgelijnde contouren vullen elkaar vloeiend aan en vormen zo een tedere zachtheid.

Opala 8972 78 4Kant

Opala

De Opala-collectie brengt de ontembare natuur in huis. Mirabel haalde inspiratie uit de groeiringen die elk jaar het levenspad van een boom vormen. Een combinatie tussen applicaties met manueel geleide stiksels en machinaal borduurwerk creëerde de grillige, mysterieuze lijnen van dit ontwerp.

Aloka 8646 4Kant

Aloka

Het verfijnde bad- en bedlinnen uit de Aloka-collectie straalt de tijdloze klasse uit waar Slabbinck voor staat. De fijne afgewerkte stiksels blazen hier nieuw leven in kant. Symmetrie en herhaling gaan hand in hand met schaduw en kleuren.

Banzi 8729 4Kant

Banzi

Chaos in de orde creëren staat centraal in de Banzi-collectie. Alles draait om het omarmen van subtiele imperfecties en het vervagen van grenzen. Kleuren worden samen gebracht en lopen door op de volant, hier wordt dus niet binnen de lijntjes gekleurd.

Ontdek de 2020 collectie van Mirabel Slabbinck binnenkort bij ons in de winkel! Nog vragen over het bed- en badlinnen van Slabbinck? Contacteer gerust één van onze Nachtwachters of lees meer over Slabbinck op onze website.

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
De Nachtwacht

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.