MENU

Met de nieuwe BMW 1 reeks breekt een nieuw tijdperk aan

De derde generatie van dit succesvolle premium compacte model is gebaseerd op het moderne BMW platform met voorwielaandrijving. Daarmee combineert de nieuwe BMW 1 Reeks het kenmerkende rijplezier van BMW met een aanmerkelijk ruimer interieur.

Screen Shot 2019 05 27 At 13 11 41

De nieuwe BMW 1 Reeks is sportief, veilig en hoogwaardig afgewerkt, heeft een fris design, de nieuwste connectiviteit en is een echte BMW met een sterk eigen karakter.

Screen Shot 2019 05 27 At 13 12 16

De nieuwe BMW 1 Reeks wekt verlangens op. Nog maar net gearriveerd en hij trekt meteen alle aandacht. Want met zijn uitmuntend en vooruitstrevend design onderscheidt hij zich al op het eerste gezicht van de massa. Net als zijn interieur, waarvan de moderne sfeer fascineert met hoge kwaliteit en openheid.

De nieuwe BMW 1 Reeks is jong, cool en stads. Compacte proporties, een vloeiende daklijn en opvallende, dynamische lijnen beloven al op het eerste gezicht wendbaarheid en rijplezier. Het interieur is modern, duidelijk gestructureerd en biedt de passagiers meer ruimte dan ooit. Domagoj Dukec, hoofd Design BMW

Efficiënte motoren, de voorwielaandrijving die voor het eerst beschikbaar is in de BMW 1 Reeks en uiterst moderne ophangingstechnologieën garanderen een rijervaring vol dynamiek en wendbaarheid, terwijl innovatieve technologieën en rijhulpsystemen ervoor zorgen dat u altijd veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.

Meer weten?

De BMW 1 Reeks zal vanaf eind september begin oktober te bewonderen zijn in onze showrooms te Sint-Martens-Latem en Oudenaarde.

Meer weten? Mail ons gerust:

Catherine.Marton@daeninck.net.bmw.be
Screen Shot 2019 05 27 At 13 11 58

BMW M135i xDrive: Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,1–6,8 CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 162–155

Afbeeldingen tonen opties, weergaven zijn afhankelijk van de uitrusting. De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model. Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel). De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
BMW Peter Daeninck

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.