MENU

Life’s different roads

The more you take different paths, the more you live your way. Op zoek naar haar eigen mogelijkheden, haar eigen te volgen weg, heeft de jonge ontwerpster Elke Baert haar nieuwe FURORE collectie ‘Life’s different roads’ als titel meegegeven. Keuzes maken in het leven, zijn schering en inslag. Een kleine uitsparing in de rug: een tunnel waardoor we heen moeten of een plek van geborgenheid? Lijnen die elkaar kruisen: een punt van vertwijfeling of het begin van oneindig veel mogelijkheden? Ontdek in Het Modehuis de verschillende silhouetten in trendy pastelkleuren.

AUTEUR:
Het Modehuis

Lente/Zomer 2015

Life's different roads
Taking the easy way? or taking the hard way? you have to do it any way! Op zoek naar haar eigen mogelijkheden, haar eigen te volgen weg, heeft ontwerpster Elke Baert haar nieuwe FURORE collectie 'Life's different roads' als titel meegegeven. Keuzes maken in het leven, zijn net als het textiel zelf schering en inslag. De namen van de silhouetten zijn hiervan getuige. Een kleine uitsparing in de rug: een tunnel waardoor we heen moeten of een plek van geborgenheid? Lijnen die elkaar kruisen: een punt van vertwijfeling of het begin van oneindig veel mogelijkheden?

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Het Modehuis

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.