MENU

Lexington Holiday Games

De feestdagen en het einde van opnieuw een druk jaar staan voor de deur. Dat betekent ook meteen dat de nieuwe Holiday collectie van Lexington bij ons in de winkel ligt.

AUTEUR:
De Nachtwacht

Gezellige momenten delen we met vrienden en familie

Deze speelse, maar elegante bedlinnen collectie werd geïnspireerd op de gezellige momenten die we deze tijd van het jaar het liefst delen met vrienden en familie.

We verlangen allemaal naar de dagen waarop we niet uit onze pyjama hoeven. De lange ochtenden aan de ontbijttafel die overgaan in cosy avonden voor de haard. Er is terug tijd om te genieten van gezelschapspellen of een goed boek. Zeldzame, ontspannen momenten waarop we onze telefoon aan de kant laten liggen.

De Holiday Collectie van Lexington leent zich perfect tot deze gelegenheden en helpt ons die gezellige sfeer te creëren die bij draagt aan een warm kerstgevoel.

Lex Holiday 19 Day 20433

Ruitjeslook

De typische ‘ruitjeslook’ blijft nog steeds een klassieker in iedere Holiday collectie en zie je dit jaar ook terugkeren in een rood geruit flanel dekbedovertrek en een groen geruit katoenen dekbedovertrek.

De plaids en verschillende sierkussens uit deze collectie komen zowel in de slaapkamer als in de leefruimte tot hun recht, ze helpen je een persoonlijke touch geven aan jouw interieur.

Wol, fleece of katoen… je hebt de keuze uit verschillende materialen om je te verwarmen deze winter.

De kleuren van dit seizoen?

Rood en groen, gecombineerd met donkerblauw, beige en het witste wit. De Holiday collectie van Lexington ontdek je nu in De Nachtwacht. Kom gerust langs en geniet van de gezellige kerstsfeer in onze winkel!

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
De Nachtwacht

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.