MENU

Juweliers Casteur viert 90 jaar met een winters Wonderland!

Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen. Dat hebben we bij Juweliers Casteur goed begrepen. 90 jaar vol ambacht, elegantie en passie voor het vak willen we vieren zoals het hoort: met een stemmig Winter Wonderland, van 6 tot en met 15 december!

Montage 3 Beelden Text 2
90 jaar vol memorabele Casteur momenten

Een blozende bruid helpen bij het uitkiezen van trouwjuwelen, samen een uniek juweel ontwerpen of oma en kleindochter bijstaan in de zoektocht naar het perfecte verjaardagscadeau.

Het zijn die schakelmomenten die de voorbije negentig jaar bij Casteur zo memorabel hebben gemaakt.

Casteur 0144
Casteur 20 10 2018 062

Het zijn jullie, onze klanten, die ons inspireren om de Casteur-beleving naar een hoger niveau te tillen.

Daarom willen we jullie bedanken, en klinken we graag samen op de voorbije 90 jaar en een fonkelende toekomst.

Het wintert bij Juweliers Casteur

De kerstdrukte. Soms lijkt er geen ontsnappen aan. Dat had u gedacht! Tijdens Winter Wonderland geniet u van de kerstsfeer in de winkel zonder de drukte en hectiek die eigen zijn aan de feestdagen. Van 6 tot en met 15 december creëren we een oase van winterse rust, waar uw cadeauwensen centraal staan. Droomt u ervan om een geliefde een onvergetelijke Kerst te bezorgen? En is er nog plaats vrij onder de kerstboom voor een elegant juweel of uniek horloge? Dan verwelkomen we je graag op een van onze wonderlijke winterdagen. De champagne staat al koud!

Winter Wonderland
Benieuwd naar het volledige verhaal?

Het verhaal waar we met Juweliers Casteur aan schrijven, valt moeilijk samen te vatten. Daarom hebben we onze boeiende reis beschreven in een gloednieuw inspiratiemagazine. U ontdekt er onze atypische aanpak, exclusieve service en authentieke klantbeleving in woord en beeld (een tipje van de sluier kan je hier ontdekken). Benieuwd naar ons verhaal? Haal jouw exemplaar in de winkel of laat er eentje thuis bezorgen door een mailtje te sturen naar hilde@casteur.be. Veel leesplezier!

Casteur 20 10 2018 013 Res 2
Af en toe moet je durven tegen de stroom in zwemmen

Shop Online:

Exclusive: Juwelen of horloges

Young collection: Juwelen of horloges

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Juweliers Casteur

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.