MENU

Originele juwelen als ode aan oma

Al in haar kindertijd smeedde Delphine Cordie kralen en parels samen tot fraaie juweeltjes. Die passie groeide later uit tot het juwelenmerk Souvenirs de Pomme. Deze collectie is vanaf nu ook beschikbaar bij Maison M in centrum Gent.

Die passie voor mooie dingen kreeg Cordie mee van haar grootmoeder Paule-Marie – Pomme voor familie en vrienden. De vrouwelijkheid en elegantie van Pomme inspireren Delphine vandaag nog. Haar unieke collectie sieraden heet dan ook Souvenirs de Pomme, als eerbetoon aan een bijzondere en elegante vrouw.

Voor Delphine is elk ontwerp als een herinnering aan Pomme. Voor de drager van het juweel kan het een herinnering zijn van een unieke gelegenheid, een verjaardag, een huwelijk of een speciaal moment.

Nieuwe inspiratie, nieuwe collectie
Na 9 succesvolle jaren besloot Souvenirs de Pomme om de krachten te bundelen met Cynthia Botton, om zo haar unieke juwelenmerk nog grotere vleugels te geven. De komst van Cyntha bij Souvenirs de Pomme zorgt, in combinatie met haar Peruviaanse roots, voor nieuwe inspiratie die de collecties mee vorm geeft. 

Met twee dames aan het roer, kreeg ook de huisstijl een nieuw jasje. Zo ontwierp art director Diederik Serlet (graficus voor o.a. WeCanDance) een nieuw logo, waarbij het verhaal van de twee muzes aan bod komt.

Ook Cynthia brengt op haar beurt een ode, aan haar moeder Maria-Mercedes. Cynthia en Delphine creëren samen een statement collection, ontworpen in België en geproduceerd in Italië. Persoonlijke herinneringen of een speciale gelegenheid worden vertaald in een juweel, een ‘souvenir’. Met trots stelt Maison M. deze prachtige collectie voor.

Schitter tijdens de feestdagen
Wie Souvenirs de Pomme al kent of erg benieuwd is, kan nu ook bij Maison M de Flash-collectie bewonderen. Stuk voor stuk unieke en stijlvolle juwelen die je doen schitteren tijdens de feestdagen. Kom eens langs bij Maison M in hartje Gent. Wij verwelkomen je als een bijzondere gast en maken voor jou uitgebreid tijd.

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.