MENU

"It's not a shame having two Boy-Friends" (Chanel)

Het team van Juweliers Casteur bezocht Baselworld, de grootste en meest bezochte horloge- en juwelenbeurs ter wereld. Daar gingen ze voor u op zoek naar de meest spraakmakende, vernieuwende en exclusieve nieuwigheden voor de nieuwe seizoenscollectie. Laat je inspireren!

Eind maart nog op de beurs en nu al verkrijgbaar bij Juweliers Casteur: dit zijn dé nieuwe hoogtepunten uit de haute joaillerie. Volop stijl- en geschenkeninspiratie, ideaal voor feestmaand mei. 

En vergeet ook Moederdag op 14 mei niet!

foto-casteur-inspired-by.jpg#asset:2001

Chanel

Niks zo tijdloos en elegant als een horloge van Chanel: je doet de belangrijke vrouw in je leven ongetwijfeld een groot plezier met een Chanel Boy-Friend Tweed. Elegant en speels, tijdloos en toch modern. Het tweed-motief balanceert op de grens tussen mannelijk en vrouwelijk, en doet ons meteen aan de legendarische Chanel-collecties denken. De nieuwste versie van dit horloge heeft een zwarte band: een klassieke maar krachtige allure die elke vrouw onweerstaanbaar zal vinden.

foto-casteur-its-not-a-shame.jpg#asset:2


Breitling

Voor de dames voor wie stijl even belangrijk is als prestatie, heeft Breitling de Galactic 32 Sleek gelanceerd. 'Blue is the new black': opvallend is de diepblauwe wijzerplaat en de ruime keuze aan armbanden. Het uurwerk heeft een krasvrije lunette, is waterbestendig tot op 100 meter en beschikt over een SuperQuartz™ dat wel tien keer preciezer is dan een standaard quartz. Een elegante keuze van topkwaliteit die een leven lang zal meegaan.

foto-casteur-blue-is-the-new-black.jpg#a


Messika

Heeft jouw lievelingsdame liever iets stoerdere juwelen? Kom dan zeker de collectie ‘Glam’azone’ van het Parijse Messika eens ontdekken. Het klassieke voorbij en in direct contrast met alles wat saai is, brengt deze collectie kwaliteit met een gedurfd rock-kantje. Haute joaillerie in briljant en goud, voor de eigentijdse (en eigenwijze) vrouw van vandaag.

foto-casteur-rock-haute-joaillerie.jpg#aOle Lynggaard

Als de vrouw in je leven houdt van zachte nuances en pasteltinten, bekijk dan zeker de nieuwigheden van het Deense Ole Lynggaard eens. Hun ongeëvenaarde vakmanschap komt prachtig tot zijn recht in de ATELIER-collectie met de nieuwe 'blush moonstone', een vintage roze maansteen met een zachte glans. Nog maar net verkrijgbaar, en nu al te bewonderen bij Juweliers Casteur.

foto-casteur-blush-moonstone.jpg#asset:2


Geïnspireerd? We helpen je graag met het uitkiezen van het ideale moederdaggeschenk. Contacteer Juweliers Casteur of kom vrijblijvend langs tijdens onze openingsuren of op afspraak.

Juweliers Casteur
Stationsstraat 22-24-26
8790 Waregem
Tel. 056 60 19 51
info@casteur.be
www.casteur.be

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Juweliers Casteur

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.