MENU

Het Testnest

De Nachtwacht, dé slaapspeciaalzaak uit Kortrijk, heeft een nieuw Testnest. In een sfeervol ingerichte studio kan je voortaan vier heel kwalitatieve bedden een nachtje uittesten. Het Testnest is uniek in België.

AUTEUR:
De Nachtwacht

“Of ze het bed ook eens konden uittesten, dat was een veelgestelde vraag bij onze klanten”, zo stelt zaakvoerder Kim Vanacker.

Zo ontstond het Testnest, een uniek concept in ons land waarbij klanten een nachtje boven de winkel konden blijven slapen en zo een bed konden uittesten. Het systeem bewees al zijn deugdelijkheid.

Zelfs mensen uit Lyon zakten al naar Kortrijk af om er gebruik te maken van het Testnest.

“Wij hebben geen weet van een concullega die hetzelfde doet. Daar komt nog eens bij dat je nergens in ons land negen topmerken van bedden bij elkaar vindt. Ook dat is één van de redenen waarom klanten uit het verre Limburg naar De Nachtwacht komen.”

Nu steekt het Testnest dus in een nieuw kleedje. Het flatje boven de winkel is ingeruild voor een hippe loft vlakbij met eigentijdse verlichting en een uitgeruste keuken waar De Nachtwacht een vers ontbijt aanbiedt aan haar klanten. Tegenover dat nachtje Testnest staat een kleine vergoeding, maar die wordt teruggestort eens je overgaat tot de aankoop van een bed.

De lijst van klanten die het nieuwe Testnest willen uitproberen, groeit intussen aan.

Kom jij het ook uittesten?

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
De Nachtwacht

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.