MENU

Hartenbreker… Wie zegt dat enkel hartjes de liefde kunnen symboliseren?

Inspiratie nodig voor romantische en onvergetelijke momenten? Speciaal voor de meest liefdevolle dag van het jaar selecteerden we de mooiste juwelen uit de Move-collectie van Messika, een uniek symbool voor de groeiende liefde voor iemand.

Diamanten dragen niet alleen de diepste betekenis van alle edelstenen, ze zijn één van de universele symbolen van liefde en genegenheid. De lange, veelbewogen geschiedenis van diamanten is ook de inspiratie voor vele kunstenaars en geliefden in verschillende culturen.

Een betekenisvoller geschenk om je gevoelens kenbaar te maken is er niet. De Move-collectie van Messika spant de kroon wat symboliek betreft: voor nieuwe relaties en ontluikende romances, betekent een juweel met drie fonkelende diamanten in beweging het begin van romantische intenties, een boodschap van toewijding en een uitnodiging om de relatie naar een hoger niveau te tillen. 

De discrete elegantie van een gouden armband, ring, ketting of set oorbellen, versterkt door drie prachtige bewegende diamanten is het perfecte symbool van de liefde van gisteren, vandaag en morgen. Een symbool dat zowel modern als romantisch is – en als geschenk buitengewoon onvergetelijk zal zijn.

Ontdek de selectie van Move-juwelen van Messika in onze webshop, of bij Casteur Exclusive!

Juweliers Casteur
Stationstraat 24, 8790 Waregem
+32 56 60 19 51 - info@casteur.bewww.casteur.be

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Juweliers Casteur

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.