MENU

En de winnaar is…

Eén blik op de wintercollectie van Abro, een handtassenmerk uit Duitsland, en je snapt meteen waarom Abro’s nieuwste shopper de Perfect Piece award van het Duitse tijdschrift Freundin heeft weggekaapt. Niets dan stijl en tijdloze klasse: ook dit seizoen maakt Abro het waar.

De must have van de winter

Elk jaar opnieuw beloont Freundin, een van de meest gekende Duitse mode- en beauty-tijdschriften, één kledingstuk of accessoire met de zogenaamde Perfect Piece award. Het stuk wordt geselecteerd uit honderden items, waarbij de jury op zoek gaat naar dé must have voor het seizoen. Deze winter mag de shopper van Abro zich de gelukkige winnaar noemen.


Handgevlochten in hoogwaardig leer

De volledig in leder gevlochten handtas kenmerkt zich door zijn hoogwaardige leersoort en het uitgebreide vlechtwerk, dat nooit uit de mode raakt. Door de collectie te shooten in de setting van de historische Humboldt Villa in Lüdenscheid, met zijn nostalgische charme, komen de vele details in het ontwerp nog meer tot hun recht.

Maison M Gent Abro Handtas7 Banner Mailing

Deze prijzenpakker zelf bewonderen?

Wie zelf eens een blik wil werpen op de lederen handtassen van Abro of een ander wil verwennen tijdens de feestdagen, is steeds welkom bij Maison M. in Gent. Een ideaal geschenk voor onder de kerstboom!

Maison M Gent Abro Handtas 1
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.