MENU

Jouw geboortelijst bij the baby’s corner

Een geboorte is een onvergetelijk feest dat je deelt met familie, vrienden en collega’s. En zij delen op hun beurt cadeautjes uit. Heel veel cadeautjes. Want je eerste spruitje, daar komt ontzettend veel leuks bij kijken.

We nodigen je dan ook van harte uit om in alle rust bij ons op visite te komen om je geboortelijst samen te bespreken, te plannen, te realiseren. Hier bij the baby’s corner zijn we nagenoeg allemaal mama en dat draagt alleen maar bij tot ons groot hart voor baby en kind. Dat draagt volledig bij tot ons begrip voor de talloze vragen over zwangerschap en baby. Wij helpen je daarmee. Beloofd.

Wiegjes. Flesjes. Kleding. Draagzakken. Kinderkamers. Babyfoons. Badjes. Decoratie. Nachtlampjes. Baby oliën. Matrasjes. Babyboeken. Wij hebben het in huis. In veelvoud. In alle kleuren. In alle merken. We zoeken samen uit wat bij jullie past en je eerste cadeau krijg je meteen van ons. Maar neen, dat is nog niet alles. Je krijgt daarbovenop nog een bestedingsbon van maar liefst 10% van je totale geboortelijst én je eigen aankopen samen!

7

Geboortelijstjes worden droomlijstjes

Babygeluk is van alle tijden en toch gaan we mee met onze tijd want we lanceerden de meest geavanceerde geboortelijsttool waar aanstaande ouders hun droomlijst kunnen samenstellen en delen met hun familie en vrienden.

Krijgen is superleuk. Geven is nog veel leuker! Eén probleem: we hebben ontzettend veel keuze, sorry daarvoor

Jouw geboortelijst, all-in én met tal van cadeautjes

We houden heel erg van én vast aan onze waarden: zorg, veiligheid, kwaliteit en zeker en vast ook vernieuwing. Onze splinternieuwe geboortelijsttool op onze website is dan ook ontwikkeld mét en voor aanstaande ouders! Je vindt er alles wat je nodig hebt van checklist tot droomlijst. Veraf komt dichtbij!

5

Onze jarenlange ervaring met (toekomstige) mama’s geef ons een permanente focus om te luisteren naar onze consument. Proces en research liggen aan de basis van de digitale droomlijst met de meest autonome geboortelijst als resultaat. Met grote aandacht voor eenvoud, gebruiksgemak en toegankelijkheid brengen we nu de interactieve geboortelijst en helemaal UX-friendly. Je kan waar en wanneer je wil je artikelen zelf aanpassen, aanvullen, controleren welke items al cadeautjes werden, een (gratis) verzending activeren.

All-in betekent uiteraard ook in alle rust de inspirerende artikels lezen van onze spruitjesblog met tips, tricks en alle nieuwe collecties.

Ontdek de geboortelijst van je dromen >
4

Van mama tot mama

Een baby op komst, daar kijk je reikhalzend naar uit. Kom grasduinen, doe inspiratie op en ontdek een vertederende keuze van babyartikelen en babykleding. Leg je bij ons je geboortelijst? Dan kan je online opvolgen wie wat gekocht heeft én kan je artikelen toevoegen uit de wondermooie collecties waar en wanneer je wil. Maar dat is niet alles.

De wondere wereld van the baby’s corner wordt bevolkt door een sprookjesachtig team van allemaal mama’s, en zij weten hoe de vork aan de steel zit. Girlpower, kennis en een zee aan rust en tijd die ze voor jou reserveren. Vraag ons honderduit, want het moederschap is het grootste en mooiste avontuur in je leven.

9

20 redenen om je geboortelijst bij the baby’s corner te leggen

We proberen elke dag het verschil te maken door de tijd te nemen voor jou. Aarzel niet te bellen of te mailen als je vragen hebt, we zijn er voor jou.

Creëer de geboortelijst van je dromen >

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
The Baby's Corner

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.