MENU

Furore maken in herfsttinten

Niettegenstaande ieder van ons altijd druk in de weer is, inspireert de herfst toch om het wat rustiger aan te doen, ook qua kleurgebruik.

Het verlangen om minder afhankelijk te zijn van onze smartphones en computers en in het vooruitzicht een verademende wandeling te maken in ritselende herfstblaadjes, vertaalt zich in minder felle tinten. Het geeft niet alleen een rustiger beeld maar het voelt ook zo aan.
FURORE pakt uit met warme aardetinten; kleuren die de herfst alle eer aandoen. Ontwerpster Elke Baert giet ze als het ware uit over haar gezellige poncho’s, truien en jurken in contrast met zacht winterwit. Daarnaast zien we koningsblauw en zilvergrijs die een soort veiligheid uitstralen; zo ook het vertrouwd motiefje als de pied de poule. Dat alles for on the road, uitsluitend te verkrijgen in Het Modehuis.

AUTEUR:
Het Modehuis

Meer info op www.het-modehuis.com

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Het Modehuis

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.