MENU

FEESTELIJKE NOCTURNES 8-9-10 december

Kijk met glans naar de komende feestdagen en trakteer uzelf en/of uw dierbaren op 8, 9 en 10 december op een mooi aanbod aan accessoires: the finishing touch van uw feestelijke outfit.

AUTEUR:
Het Modehuis

Het Modehuis zet tijdens deze feestelijke nocturnes alle fantasiejuwelen, sjaals en capes met het mooiste bont extra in de spotlights, met nooit eerder toegestane kortingen van 20 %.

Meer nog: kom bij een glas verfijnde gin, een karaktervol glaasje wijn of een smaakvolle Château d’Ychouffe, uw winterjas / cardigan tot 50 % korting kiezen.

Een andere streling voor het oog tijdens deze Days of Desire zijn de lederwaren van Lebeau-Courally. Ontdek de veelheid aan modellen en afwerkingsgraad van deze kwaliteitsvolle handtassen, het verhaal erachter en nog zoveel meer!

Kom en laat u inspireren op deze feestelijke dagen en maak kans op een schitterend juweel van de nieuwe collectie van Dyrberg & Kern!


Donderdag 8 december: feestelijke nocturne van 16u tot 20u met gintasting.
Vrijdag 9 december
: feestelijke nocturne van 16u tot 20u met wijntasting.
Zaterdag 10 december: feestelijke nocturne van 11u tot 15u met Château d’Ychouffe.Meer info : www.het-modehuis.com

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Het Modehuis

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.