MENU

Exclusieve CHANEL pop-up boutique @ Juweliers Casteur

Ontdek de geheimen van CHANEL horlogerie tijdens de CHANEL-days van Juweliers Casteur, van 29 november tot en met 6 december in onze winkel!

Tijdens onze CHANEL-dagen ontdekt u het neusje van de zalm wat tijdloze haute horlogerie betreft, met als ‘special guest’ het nieuwe CODE COCO uurwerk dat in verschillende uitvoeringen te bewonderen zal zijn.

foto-2-1-res.jpg#asset:2240

De Casteur-shop wordt omgetoverd tot een heuse CHANEL-boutique, waar je meteen de luxueuze CHANEL-beleving inademt.

foto-2-3-res.jpg#asset:2239


CODE COCO

foto-3-res-695.jpg#asset:2241

Het gloednieuwe CODE COCO horloge heeft een dunne en discrete rechthoekige wijzerplaat. Het draagt als een luxueuze losse armband, dat naar je pols glijdt als je beweegt. Eenvoudig, vrouwelijk en erg klassevol.

Bepaalde ontwerpelementen herkennen we uit de kenmerkende 2.55 'flap bag' van het huis. Wat meteen opvalt is de roterende, langwerpige vergrendeling van de tas, die als stijlelement in de opvallende sluiting van dit prachtige uurwerk is verweven. Het raster van de armband verwijst eveneens naar de handtas, met een subtiele knipoog naar het kenmerkende Chanel-quiltwerk.

foto-4_171130_163813.JPG#asset:2242

Maar: het CODE COCO horloge is niet het enige horloge dat te bewonderen zal zijn: CHANEL brengt nog andere modellen mee uit hun acute horlogerie-selectie, zoals het met een Prix de la Montre Dame bekroonde PREMIERE SQUELETTE DE CAMELIA.

foto-4-2-ALL.jpg#asset:2243

De CHANEL-horloges, hebben een kostbare benadering van de tijd. Al 30 jaar lang streeft het merk naar een visie op uurwerken die de codes van tijdmeting vernieuwt. Van de PREMIÈRE in 1987 tot de iconische J12 en de MONSIEUR, zijn eerste herenhorloge, is CHANEL voortdurend nieuwe wegen ingeslagen en verkende het de technieken van het uurwerkmaken, met één ambitie: tijd een unieke uitstraling geven.

foto-5-montage-2.jpg#asset:2250

Als enige juwelier van België werden Hilde en Stefaan uitgenodigd om in Parijs aanwezig te zijn bij de lancering van dit prachtige horloge, waarna ze een uniek bezoek brachten aan het appartement van Gabriëlle ‘Coco’ Chanel. Een onvergetelijke ervaring: haar appartement aan de Rue Cambon 31 in Parijs, boven haar allereerste boetiek, is bijna een bedevaartsoord voor de liefhebbers van het merk - ook al is het niet opengesteld voor het publiek.

Gedurende de hele tour konden Hilde en Stefaan zich volledig inleven in Coco’s wereld, te midden de inspiratie van haar boekenplanken van muur tot muur, haar mahoniehouten bureau, doorleefd met oneindige krassen en penvegen, naar de met de hand geassembleerde Chinese schermen die de ruimte omringen. Ook de fotoshoot voor het Code Coco horloge werd hier gehouden, waar het allemaal begon. 

De campagne voor dit prachtige uurwerk konden we eveneens bewonderen in Parijs: met sterke vrouwen zoals Virginie Viard, Lucia Pica, Kim, Agnès Liely, Alice Dellal, Alma Jodorowski, Anna Mouglalis, Stella Tennant en Denis Gamze Erguve. Krachtige vrouwen op krachtige beelden, gemaakt in het appartement van Coco Chanel, omringd door de elementen die haar carrière en de iconische stukken van CHANEL - en ons! - geïnspireerd hebben.

foto-5-2-res.jpg#asset:2246

foto-5-3-res.jpg#asset:2247

foto-5-4-res.jpg#asset:2248

foto-5-4-res_171130_165819.jpg#asset:224

Ontdek alle CHANEL uurwerken hier of bij ons in de winkel.
https://www.casteur.be/nl/excl...

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Juweliers Casteur

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.