MENU

Een zwevende televisie-ervaring

De tijd dat je je televisie wilde verstoppen is voorbij. Elektronicabedrijf LG heeft de TV heruitgevonden: beeld en geluid zijn vanaf vandaag de highlights van je woonkamer.

Ontdek het karakter van de W8 OLED TV

De dunste tv ter wereld

Televisies worden alsmaar dunner. De W8 OLED TV van LG is met 3 mm de dunste tv ter wereld. Hij weegt zo goed als niets en wordt aan de muur gehangen met magneten.

De televisie van 8.000.000?

Acht miljoen pixels kunnen elk afzonderlijk in- en uitgeschakeld worden. Zwart is écht zwart. In tegenstelling tot andere televisies, heeft de LG W8 OLED TV dus geen achtergrondverlichting nodig. De kleuren lijken niet alleen een pak levendiger, ze zijn het ook echt.

“Zo dun dat de tv zelfs geen schaduw vormt op de muur!”

Om beeld en geluid nog beter te integreren in je woning, combineer je de sublieme televisie met een Dolby Atmos soundbar. De dunne W8 OLED TV van LG ligt naadloos op de muur en ook de strakke soundbar past perfect in elk interieur. Maar ... wat met die slordige kabels?

Voor elkaar gemaakt: W8 OLED TV en Dolby Atmos

Slordige kabels?

Die zijn allemaal verleden tijd!

Maak van je toestel een blikvanger en haal alles in huis voor een betoverende televisie-ervaring. Spectrail Air Signature complementeert de W8 OLED TV en Dolby Atmos soundbar, en sluit beiden op elkaar aan via een metalen airboard. De elegante oplossing is er dankzij Spectral, producent van high-end en innovatieve design meubels.


Ik wil mijn televisie niet meer verstoppen

Casa Grande gaat met jou op zoek naar de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.