MENU

Een nieuw jasje en tasje voor Furla

Naast een nieuw logo, heeft de Furla-familie er ook een zusje bijgekregen: Furla Corona is een elegante, lederen bucket bag.

Zowel stijl- als onderhoudsadvies bij Maison M. deze week: haal alles uit de kast en geef je favoriete lederwaren een opknapbeurt.

Een nieuwe bucket bag zal met deze lente/zomercollectie 2019 geïntroduceerd worden, waarmee de Furla-familie wordt uitgebreid. Furla Corona, een tas met een strak ontwerp, met een trekkoord als sluiting, onderscheidt zich door het nieuwe Furla Monogram dat op het lichaam is gedrukt in metaalgoud: een gespiegelde F die onderaan is samengevoegd.

Een identiteitsverklaring voor een lijn die deel uitmaakt van het culturele erfgoed van Furla. Het is op een eigentijdse manier opnieuw geïnterpreteerd, met een meer afgerond silhouet en een opvallende variatie aan kleuren en materialen.

De ziel van Furla Corona benadrukt de duale facetten, een tas die sportief maar toch elegant, modern en klassiek is en niet overdreven groot, hoewel hij vanbinnen ruim is. Furla Corona

Furla Corona, in beide maten, heeft een kleine afneembare pochette met ritssluiting en een praktische schouderriem die kan worden bevestigd of verwijderd.

Furla Corona Bag 02

Het verhaal achter

De trekkoordvorm behoort tot de Furla-erfgoedarchieven en is opnieuw geïnterpreteerd in een actueler, rond bucket silhouet. De tas is geproduceerd in een nieuw gekorreld lederen textuur met een semi-glanzende look, verkrijgbaar in een volledig kleurenpalet, verfraaid met het nieuwe Monogram-logo en nieuwe, verfijnde koord.

Materialen

Zacht kalfsleer, leer heeft een natuurlijke nerf die niet uniform is. Alle variaties in het leer worden niet als defecten beschouwd, ze voegen net een natuurlijke waarde toe. Het uiterlijk dat leer in de loop van de tijd heeft gekregen, geeft het een unieke en natuurlijke uitstraling.

Furla Corona Bag 04
Furla Corona Bag 03

Schoonmaak en onderhoud

Om de kwaliteit van deze producten te behouden, reinigt u met een zachte, droge doek zonder oplosmiddelen of crèmes. Indien blootgesteld aan regen, dep dan onmiddellijk droog met een zachte, neutrale doek en laat drogen in een goed geventileerde ruimte. Oliën en cosmetica kunnen leervlekken veroorzaken. Wanneer u het product niet gebruikt, laat het dan niet in contact met andere lederwaren, maar bewaar het in de bijgeleverde stoffen tas. Bewaar de tas op een droge plaats, uit de buurt van warmtebronnen.

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.