MENU

Een kleurenspel van dots en cirkels bij Absolute Art Gallery te Knokke tijdens deze Paasvakantie!

Twee kunstenaars, Arièle Rozowy en Dimitri Likissas die ons meeslepen in visuele ontdekkingen door een geslaagd, spelend effect te creëren met de perceptie van de toeschouwer.

Arièle Rozowy

Arièle Rozowy, geboren in 1966, genoot haar opleiding aan L’école du Louvre in Parijs.

Met haar “Elusieve Cirkels” worden we in eerste instantie aangetrokken tot een bewegend kleurenspel, maar naarmate de perfecte cirkel zich herhaalt, krijgen we langzaam toegang tot de diepte, de schaduwen en de lege velden in het werk. De sleutelelementen in haar grafische werk zijn dan ook beweging, kleur en licht. Van geometrische abstractie tot kinetische kunst, Rozowy’s werk vraagt absoluut de tijd te nemen om de verschillende fasen van evolutie, metamorfose en het mysterieuze te verkennen.

Pink Bubble Gum 100X81
Vincent 106X77

Dimitri Likissas

Dimitri Likissas, geboren in 1969, Belgische kunstenaar met Griekse roots en autodidact.

Deze kunstenaar brengt een frisse interpretatie van het gebruik met dots in zijn schilderkunst. De circulaire en bruisende beweging met illusies van kleur in zijn werk staat contrast met het vierkante of rechthoekige canvas. Hij verkrijgt een perfecte harmonie door het patronenspel van de dots in verschillende kleuren met het centrale onderwerp in verwerkt, hetzij popiconen, texten, zelfs abstracte elementen. Het werk van Likissas nodigt uit om afstand te nemen en alzo te genieten van de optische illusies.

U AANGEBODEN DOOR
FIRST FRIENDS PARTNER
Absolute Art Gallery

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.