MENU

Een groene oase op het eiland van de eeuwige lente

Tenerife is de belangrijkste toeristische trekpleister voor de eilandengroep. In 2018 is het toerisme er gestegen met 8,6% vergeleken met het jaar daarvoor.

Echter, de perceptie dat Tenerife geen vakantiewoningen kan bieden in het luxesegment schrikte tot nog toe veel kopers af.

De game-changer is de Costa Adeje dat sinds 2007 transformeerde in vijfsterrenhotellocatie met de komst van het uitgestrekte Ritz-Carlton Abama hotel Resort.

Voor de habitués van het Ritz-Carlton hotel was de aankoop van een tweede verblijf op het domein een evidentie. Het Abama merk trekt eigenaren aan die op zoek zijn naar luxeverblijven met professioneel beheer, toegang tot uitgebreide diensten en faciliteiten én een interessant investeringspotentieel.

01

Dit alles wordt aangeboden bij de Abama Luxury Residences. Het domein, op slechts 25 minuten van de luchthaven, is omgeven door een enorme bananenplantage van 62 hectare en strekt zich uit vanaf het Ritz-Carlton, op de kustlijn, tot aan de TF-1 snelweg. In deze groene oase blijft het vulkanische landschap rond de Teide op de achtergrond.

Luxury Homes Tenerife Bellevue Community W1600

Fase IV van het Abama resort zal voltooid worden in 2020 en voorziet 60 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, een winkelcentrum en spa en een centraal zwembad. Deze appartementen zijn beschikbaar vanaf € 700 000. Ze worden volledig ingericht zodat ze verhuurklaar zijn. Met het verhuurprogramma van Abama delen eigenaren in de winst voor 40%. Goed om weten dat de appartementen in eerdere fases over een bezetting beschikken van 90%.

Voor zij die op zoek zijn naar meer ruimte worden er 23 moderne, vrijstaande villa’s voorzien, eveneens met 2 of 3 slaapkamers en met privézwembad. Deze villa’s zijn de enige die ook verhuur mogen aanbieden op korte termijn.

Sunset 180516 01
Zonsondergang bij de appartementen Las Arcadias Fase IV op het Abama Resort

De gemeenschap op het domein kan vele eigenaren bekoren. Men geniet van de vele faciliteiten op het uitgestrekte domein, de hotel- en managementservices maar ook van de rust en privacy op eigen terras met het oneindige uitzicht. Eigenaren op dit resort komen voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk, de Benelux en Scandinavië.

Mg 4330 Panorama

De locatie van Abama is uniek door het klimaat en het ongelofelijke uitzicht van op iedere punt op het domein. Weinig resorts op het Iberische vasteland kunnen hetzelfde bieden. De 13 restaurants en uitstekende sportvoorzieningen zijn daarbij de kers op de taart.

Wenst u meer info over het Abama Resort? Neem dan vrijblijvend contact op met Fortum Vastgoed via 09/245.43.88 of info@fortum-vastgoed.be

Meer over Abama Resort
Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.