MENU

Onzichtbare luxe op maat

Volgende maand vieren we de 60ste verjaardag van Mon Oncle, de allereerste kleurenfilm van Jacques Tati. De film kwam uit in 1958 en behoort ondertussen tot de grote klassiekers. De film gaat over een hypermodern huis: kasten, poort, fontein, ramen … Alles wordt automatisch bediend en er gaat evenveel verkeerd. Tati zag de toekomst van de domotica duidelijk niet zonder slag of stoot. Hoe grappig ook, gelukkig zat Tati er met zijn film helemaal naast: vandaag is domotica geen vreemde sciencefiction meer, maar een onmisbare luxe in elke woning.

De hoofdrol in Mon Oncle is voor Villa Arpel, het huis van Monsieur en Madame Arpel. Het gezin is net verhuisd en krijgt bezoek van nonkel Hulot. Monsieur Hulot, gespeeld door Tati zelf, weet niet wat er gebeurt wanneer de kasten plots vanzelf opengaan. Hij ontdekt het ene technische snufje na het andere en kan zijn verwarde blik niet verbergen. Wie kan het de man kwalijk nemen? Het is zijn allereerste ontmoeting met zo’n moderne woning.

Comfort is voor iedereen anders

Wie vandaag wil genieten van domotica, hoeft niet langer in een sciencefiction-decor te wonen. Casa Grande gelooft namelijk in onzichtbare luxe en dat is exact wat we onze klanten bieden met het Amerikaanse merk Crestron, een voorloper in de wereld van de domotica. 

Thuiskomen doe je lekker warm en helemaal zen. Verlichting, verwarming, muziek en tv of rolluiken zijn allemaal geïntegreerd in een geautomatiseerd systeem dat voldoet aan al je persoonlijke behoeftes. Eén druk op je smartphone, scherm of afstandsbediening volstaat om je volledige leefwereld te bedienen. 

Met de domotica van Crestron leef je voortaan zoals jij dat wilt. Daarvoor hoef je niet in één klap je volledige huis aan te passen. Bovendien kan je het systeem later altijd uitbreiden voor nog meer comfort en veiligheid.

Ben je net als Monsieur Hulot eerder een afwachtend type dat met iets kleins wil beginnen? Geen probleem, het systeem kan op elk moment uitgebreid of aangepast worden volgens jouw eigen voorkeur. Om die te achterhalen, stellen wij samen met jou een plan op. Elke klant krijgt een persoonlijke aanpak, elk project is individueel, op die manier garandeert Casa Grande iedereen dezelfde kwaliteit en tevredenheid. 

Casa Grande heet je welkom in Sint-Martens-Latem

Zin in minder gedoe en meer me-time? Spring tijdens de lente eens binnen in onze nieuwe showroom te Sint-Martens- Latem. Touchscreens, schakelaars, sensoren, detectoren, verlichting, beeldschermen … Kom even langs en laat je rustig en vrijblijvend inspireren door de ongekende mogelijkheden van domotica. Je ontmoet er ook Alexa, het paradepaardje van Amazon. Benieuwd? Surf naar www.casa-grande.be of contacteer ons via info@casa-grande.be.

We verwachten je,

Siska, Yves en team

Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.
Accepteer Weiger Lees meer

Meer inspiratie, direct in je inbox

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van First Friends. Schrijf je in voor onze driewekelijkse nieuwsbrief, boordevol exclusieve lifestyletrends, speciale acties en nieuws van onze partners.

  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is een verplicht veld.
  • Dit is geen geldig e-mailadres.